Kim Kardashian, de 43-jarige realityster, heeft haar nieuwste aanwinst gedeeld met de wereld. De oudste van de drie Kardashian zussen toonde een flitsende Tesla Cybertruck ter waarde van bijna $ 100.000. De Cybertruck is de futuristische pick-up truck van het autobedrijf van Elon Musk, Tesla. Op een doordeweekse ochtend werd Kim gefotografeerd terwijl ze met haar luxe voertuig een ritje maakte in Malibu. Dit is niet de enige indrukwekkende auto uit het enorme wagenpark van de realityster. Kim staat bekend om haar liefde voor luxe en extravagante voertuigen, en haar collectie omvat een scala aan high-end auto’s die een lust voor het oog zijn. Van op maat gemaakte Maybachs tot glanzende Lamborghini’s.

Kim Kardashian heeft nu de beschikking over een Tesla Cybertruck

Kim Kardashian is een bekend figuur in de entertainmentindustrie, opkomend als een van de invloedrijkste persoonlijkheden van haar tijd. Ze werd geboren in Los Angeles, Californië, als dochter van advocaat Robert Kardashian en tv-persoonlijkheid Kris Jenner. Kim kwam echt in de schijnwerpers met de lancering van haar reality-tv-show “Keeping Up with the Kardashians”. In deze show worden zij en haar familie gevolgd in hun dagelijkse leven. Door de enorme populariteit van de show en de daaropvolgende media-aandacht, wist Kim haar status te vergroten. Ze heeft een succesvolle carrière opgebouwd als model, actrice, zakenmagnaat en influencer. Kim heeft een ​​reeks succesvolle zakelijke ondernemingen gelanceerd. Zo heeft ze haar eigen kledinglijn, cosmetica- en parfumlijnen. Als een van de herkenbaarste gezichten ter wereld heeft Kim Kardashian haar merk uitgebreid naar verschillende sectoren, waardoor ze een van de invloedrijkste en vermogende beroemdheden van haar generatie is geworden.

De Tesla Cybertruck is een elektrische pick-up truck ontwikkeld door het Amerikaanse autobedrijf Tesla, onder leiding van CEO Elon Musk. Het voertuig werd voor het eerst onthuld in november 2019 en staat bekend om zijn futuristische en opvallende ontwerp, dat verschilt van traditionele pick-up trucks. De Cybertruck wordt aangedreven door elektriciteit en beschikt over indrukwekkende prestaties. Zo heeft de auto een krachtige acceleratie en een groot rijbereik op een enkele lading. De auto biedt plaats aan vijf volwassenen en kan kan bijna 5000 kg trekken. Hoewel het niet de duurste auto in Kim’s collectie is, is het wel een exclusief voertuig. CEO Elon Musk heeft aangegeven dat het bedrijf slechts zo’n 200.000 tot 250.000 vrachtwagens per jaar zal verkopen tot minstens 2025. De onthulling van de Cybertruck markeert een nieuwe toevoeging aan Kim’s uitgebreide autocollectie, waarvan de totale kosten vorig jaar naar schatting ongeveer $ 2,1 miljoen dollar bedroegen.

Custom Mercedes-Maybach GLS 600, een op maat gemaakte Rolls-Royce Ghost en nog veel meer

Naast de Tesla Cybertruck omvat de indrukwekkende autovloot van Kim Kardashian een breed scala aan luxe voertuigen die haar verfijnde smaak en voorliefde voor extravagante auto’s weerspiegelen. Een opvallende toevoeging aan haar collectie is de Custom Mercedes-Maybach GLS 600 uit 2022, een hoogwaardige SUV die bekend staat om zijn luxe interieur en verfijnde rijervaring. Kim’s voorkeur voor ruime voertuigen wordt ook weerspiegeld in haar Custom Cadillac Escalade uit 2023. Daarnaast heeft Kim een ​​Lamborghini Urus uit 2022, een sportieve SUV die kracht en prestaties combineert met een opvallend ontwerp. Verder omvat Kim’s verzameling een op maat gemaakte Maybach S580 uit 2022, deze auto staat bekend om zijn verfijnde afwerking en uitstekende rijervaring. Daarnaast heeft ze twee op maat gemaakte Range Rover Autobiography-modellen, die zowel luxe als terreincapaciteiten bieden voor haar diverse behoeften. Bovendien bezit Kim een op maat gemaakte Rolls-Royce Ghost uit 2022, een prestigieuze luxe sedan die synoniem staat voor klasse en elegantie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nero’s Garage (@nerosgarage)

Deze luxe voertuigen variëren in prijs van $ 200.000 tot maar liefst $ 400.000. Kim beschikt over een breed scala aan opties om uit te kiezen die passen bij haar levensstijl en voorkeuren. Of het nu gaat om het vervoeren van haar vier kinderen of het bijwonen van glamoureuze evenementen. Kim’s autocollectie biedt haar de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties. Hoewel Kim’s collectie voornamelijk bestaat uit peperdure voertuigen, is de nieuwse Tesla Cybertruck van Kim Kardashian zeker een opvallende verschijning die de aandacht trekt. Met haar onberispelijke stijl en haar liefde voor luxe, laat Kim Kardashian opnieuw zien waarom ze een van de invloedrijkste persoonlijkheden van deze tijd is.