Een prachtig landhuis in Wijchen met alles wat u kan verzinnen en instapklaar is. Met een woonoppervlakte van ongeveer 655 m², een koetshuis en een perceel van 20.600 m² biedt deze woning alles wat u zich kunt wensen. Het landhuis op Funda beschikt over een volwaardige lift tussen alle verdiepingen, een volledig geoutilleerd kantoor, een driedubbele garage, een zelfstandig appartement en een wellness met fitnessruimte, kapsalon en toegang tot het verwarmde buitenzwembad.

Prachtig landhuis in Wijchen moet € 3.750.000 opleveren op Funda

Rustig gelegen aan de rand van het dorp Wijchen, grenst dit landhuis op Funda aan beschermd natuurgebied, bos en grasland. Daarnaast ligt het vlak bij de Maas en de jachthaven. Op slechts 5 minuten fietsafstand bevindt u zich in het hartje centrum van Wijchen. Deze gemeente met ongeveer 40.000 inwoners biedt allerlei voorzieningen zoals winkelcentra, restaurants, scholen en diverse (water)sportfaciliteiten.

Het hoofdhuis van dit landhuis in Wijchen heeft een indrukwekkende dubbele voordeur die toegang geeft tot een bijna 10 meter hoge hal. De hal valt direct op door de prachtige marmeren vloer, het spectaculaire trappenhuis, de stijlvolle verlichting en vele mooie details. In de hal bevinden zich ook een garderobe, een lift naar alle verdiepingen en een royaal en luxe gastentoilet met fonteintje. Openslaande deuren geven toegang tot de ruime woonkeuken. Vanuit de woonkeuken heeft u toegang tot zowel de serre als de living en het portaal van de achteropgang met meterkast.

Landhuis Wijchen

De woonkeuken is zeer ruim en luxe afgewerkt. Het is dé centrale plek van het huis, waar u heerlijk kunt koken, eten en genieten van gezelligheid. Het kookeiland is een echte blikvanger, voorzien van gaspitten die volledig geïntegreerd zijn in het aanrechtblad, samen met een Bora afzuigsysteem en een gootsteen met Quooker. In de hoge kastenwand bevinden zich onder andere een combimagnetron/oven, een combi stoomoven/oven, een koffiemachine en een op hoogte gebrachte afwasmachine. Aan de andere zijde van het raam bevindt zich een grote ingebouwde Amerikaanse koelkast. De keuken is heerlijk licht en openslaande deuren bieden toegang tot het overdekte en verwarmde terras. Een groot gedeelte van het jaar is dit terras een geweldige uitbreiding van de woonkeuken. In de keuken hangt ook het touch screen van het domotica systeem, waarmee vrijwel alles in en rondom het huis kan worden bestuurd.

De aangrenzende serre is toegankelijk via schuifdeuren en is vrijwel volledig uitgevoerd in glas, waardoor deze ruimte heerlijk licht is. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de tuin en de omgeving.

Vanuit de woonkeuken leidt een schuifdeur naar de riante living. Deze sfeervolle ruimte heeft onder andere een mooie schouw met gashaard, prachtig uitzicht en toegang tot het tweede terras via openslaande deuren. Een fraaie eikenhouten visgraad parketvloer maakt het plaatje compleet.

Zo’n imposant trappenhuis is een zeldzaamheid

De eerste verdieping van het landhuis in Wijchen is te bereiken via een prachtig afgewerkte bordestrap met eikenhouten leuning en stijlvolle lambrisering. Deze trap voert langs 3 hoge ramen met glas-in-lood, waar u kunt genieten van het hoogwaardige afwerkingsniveau van de villa. De overloop op deze verdieping geeft toegang tot de master bedroom, logeerkamer en wasruimte. Alle ruimtes hebben een mooie hoogte van ongeveer 2,8 meter.

De master bedroom is een absolute oase, met een en-suite kleedkamer en badkamer. De slaapkamer is prachtig afgewerkt en voorzien van een gashaard en een TV-aansluiting. Te veel daglicht of zonlicht wordt buitengehouden door automatisch bedienbare zonwering. De ruime kleedkamer heeft op maat gemaakte notenhouten kasten met ruime lades. Vanuit de kleedkamer komt u in de droomachtige en-suite badkamer, waar marmer en notenhout overheersen. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, groot vrijstaand ligbad, dubbele wastafel met plafond-hoge spiegels en aqua cleaning toilet. Vanuit het ligbad heeft u een heerlijk rustgevend uitzicht over de tuin en omgeving.

De logeerkamer heeft een eigen badruimte met inloopdouche, wastafel en toilet. In de waskamer bevinden zich de wasmachine en droger op hoogte, inbouwkasten en een aanrecht met wastafel.

Via de statige trap bereikt u de overloop op de tweede verdieping, die toegang geeft tot 2 comfortabele slaapkamers en een badkamer. Beide slaapkamers op deze verdieping hebben een inloopkast en bieden prachtig uitzicht dat nooit zal vervelen. De ruime en luxe afgewerkte derde badkamer beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, toilet en vloerverwarming voor extra comfort.

In het souterrain bevindt zich een zelfstandige kantoorruimte en een wellness

Het souterrain van dit landhuis in Wijchen biedt verschillende faciliteiten, waaronder een volledig geoutilleerd kantoor, wellnessruimte, slaapkamer, separaat toilet en technische ruimtes. Via de trap of lift komt u bij het centrale gedeelte van het souterrain. Dit gedeelte loopt door naar het souterrain onder het koetshuis via een corridor. Het riante kantoor beschikt over zowel een zit- als conferentiegedeelte. Grote raampartijen met openslaande deuren bieden fenomenaal uitzicht op en toegang tot de tuin. Een volwaardige keuken maakt deze ruimte zelfvoorzienend. De vijfde slaapkamer heeft een eigen inloopkast en kan indien gewenst ook gebruikt worden als chill room of thuisbioscoop.

De luxe afgewerkte wellnessruimte is voorzien van een sauna, stoomcabine met douche, relaxruimte en separaat toilet. Deze ruimte biedt directe toegang tot het buitenzwembad.

Het koetshuis bestaat uit drie verdiepingen. Het souterrain van het koetshuis is te bereiken via de corridor in het souterrain van de woning. Hier bevinden zich onder andere een fitnessruimte, kapsalon, berging en multifunctionele ruimte. De fitnessruimte heeft een dubbele deur met aangrenzend een brede hellingbaan die directe toegang van buiten mogelijk maakt. In de berging vindt u installaties voor het zwembad, de vijver en de beregeningsinstallatie voor de tuin. Via een vaste trap komt u op de begane grond van het koetshuis, waar zich de inpandige garage met op afstand bedienbare deuren bevindt. Naast deze garage is er ook een aparte ingang naar het koetshuis.

Op de eerste verdieping van het koetshuis bevindt zich een volwaardig appartement met woonkamer inclusief open keuken, slaapkamer, recent vernieuwde badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel en separaat toilet.

Een plek om te ontspannen en te genieten

In de prachtige, onder architectuur aangelegde tuin staan rustgevende en symmetrische vormen centraal. Strak gesnoeide hagen, mooie graspartijen en diverse bomen creëren een prachtige structuur. Het Belgische hardsteen dat gebruikt is voor trappen en bordessen vormt een mooie combinatie met de tuin. Vanaf het terras heeft u uitzicht op een lange spiegelvijver met fontein.

Vanuit de binnenruimtes, met name de keuken en woonkamer, bieden openslaande deuren een naadloze verbinding naar de ruime terrassen en de tuin. Zelfs op minder warme dagen kunt u genieten van het overdekte terras met ingebouwde verlichting, speakers en heaters, gelegen naast de keuken.

Het (duurzaam) verwarmde buitenzwembad bevindt zich iets verscholen achter hagen. Het zwembad beschikt over een automatisch in het bad verzonken zonnedek dat voor verwarming zorgt zonder extra energiekosten. Rondom het zwembad ligt een groot betegeld zonneterras dat veel privacy biedt. De faciliteiten in de wellnessruimte zijn direct bereikbaar via het toilet en douche. Neem hier een kijkje op Funda.