Dit is de Mayla GT, een verbluffende combinatie van snelheid en luxe. Met zijn krachtige motoren en weelderig ontwerp vertegenwoordigt deze boot een nieuw tijdperk in de wereld van luxe sportboten.

Mayla GT combineert prestaties en luxe

De Mayla GT is een indrukwekkende combinatie van de prestaties van een speedboot en de luxe van een superjacht. Met zijn 44 voet lange deep-V carbon prepreg-romp en twee supercharged V8-motoren van 650 pk, biedt deze boot ongeëvenaarde snelheid en kracht. Pas maar op dat deze boot niet meer pk’s heeft dan u auto.

Dankzij deze motoren kan de boot snelheden behalen van meer dan 70 knopen (81+ mph). En voor diegenen die nog sneller willen gaan, zijn er hogere varianten beschikbaar die snelheden kunnen bereiken van meer dan 80 knopen (92+ mph) en zelfs 100+ knopen (115+ mph).

Weelderig ontwerp en functies

Het ontwerp van de Mayla GT straalt weelde uit, zowel binnen als buiten. Benedendeks bevindt zich een luxueuze cabine met onder andere een comfortabel tweepersoonsbed, een toilet met aparte douche, hoogwaardige zitplaatsen, een kledingkast, kaptafel en tv-schermen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAYLA YACHT (@mayla_yacht)

In de open cockpit is er ruimte voor acht personen. Deze ruimte is voorzien van verschuifbare ligstoelen, schokabsorberende stuurstoelen, een natte bar, een barbecue en een opklapbare tafel. Daarnaast is er voldoende opbergruimte aanwezig en beschikt de Mayla GT over een garage voor jetski-opslag.

Een uniek kenmerk van deze boot is de elektrische spiegeldeur die kan worden omgebouwd tot een beachclubplatform. Hierdoor kunnen de eigenaren en gasten genieten van het water op een geheel nieuwe manier.

Prijs en proefversies

De Mayla GT op instapniveau wordt naar verwachting geprijsd tussen de $ 1,75 miljoen en $ 1,85 miljoen. Potentiële klanten hebben de mogelijkheid om zich online aan te melden voor een proefvaart met Mayla in het voorjaar van 2024.

Met zijn geavanceerde technologie, ongeëvenaarde prestaties en toewijding aan elegantie markeert de Mayla GT een nieuw tijdperk in de wereld van luxe sportboten.