Wereld en Olympisch- kampioen Leontien van Moorsel zet haar prachtige Rotterdamse villa in de verkoop. De voormalig wielrenster, met bijnaam Tinus, werd vier keer Olympisch kampioen, negen keer wereldkampioen en maar liefst zes keer benoemd tot sportvrouw van het jaar. Inmiddels heeft Leontien de fiets aan de kant gezet en schuift ze regelmatig aan bij Shownieuws, het nieuwsprogramma op SBS6. Leontien heeft besloten haar in 2019 gekochte villa te koop te zetten en ze gaat daarmee een mooie winst opstrijken.

Leontien van Moorsel zet haar Rotterdamse villa in de verkoop voor miljoenen

Van Moorsel schafte de Rotterdamse villa in 2019 aan samen met haar man Michael Zijlaard voor een bedrag van € 1.120.000. Toendertijd had het stel twee hypotheken nodig van € 875.000. De Olympische kampioen zet de prachtige Rotterdamse villa te koop voor een bedrag van € 1.675.000. Als de villa wordt verkocht voor de vraagprijs zou dit betekenen dat de voormalig wielrenster een winst behaald van € 555.000. Als koper krijg je er een prachtige, luxe afgewerkte, vrijstaande woning gelegen aan vaarwater. Met een woonoppervlakte van maar liefst 228 m² en een omliggend perceel van 508 m² krijgt u waar voor uw geld.

Villa Leontien van Moorsel

Door een riante hal met een imposant trappenhuis betreedt u via zwart stalen dubbele deuren een prachtige living. Aan de voorzijde is een luxe open keuken te vinden met een prachtig kookeiland met bar. In de living ziet u ook de vele daglichttoetreding. Door de vele raampartijen en dubbele deuren naar de tuin oogt de living mooi open.

Villa Leontien van Moorsel

De prachtig afgewerkte vloer met een grote grijze tegel bevat vloerverwarming, zodat u in de winter nooit koude voeten heeft. Via de prachtige hal kunt u de garderobe bereiken. Door de grote kastenwand kunt u hier alle jassen van uw gasten kwijt.

Aanlegsteiger voor uw boot

Via het imposante trappenhuis komt u terecht op de eerste verdieping. Op deze etage vindt u een overloop met een wasruimte en toilet. Er zijn drie slaapkamers te vinden op deze etage, waarvan een slaapkamer in bezit is van een inloopkast. In de luxe badkamer op deze etage vindt u een vrijstaand bad, douche, een designradiator en een meubel met twee waskommen en lades. De bovenste etage van de villa is momenteel in gebruik als één grote slaapkamer. Door de diverse dakramen komt er voldoende daglicht binnen in deze slaapkamer. De slaapkamer heeft een eigen inloopkast en badkamer met douche en wasmeubel.

Villa Leontien van Moorsel

Rondom de woning op Funda kunt u genieten van de prachtig aangelegde tuin. De tuin is voorzien van veel gras, fraaie borders en terrassen. Er is een houten berging voor uw grasmaaier met een aansluitende overkapping. Aan het huis zit ook nog een prachtige overkapping. Onder deze overkapping heeft u de mogelijkheid om uren lang te tafelen op een zwoele zomer avond. Daarnaast beschikt de tuin over een aanleg stijger voor uw boot. Na een dag hard gewerkt te hebben, kunt u zo in uw boot stappen de Zevenhuizerplas op. De woning is voorzien van zonnepanelen en beschikt over genoeg parkeergelegenheid. Het huis staat in de waterwijk, een woonwijk in de Nesselande. In de omgeving zijn metrostations, winkels en horeca te vinden. Met de auto bent u snel op de A12 en A20, hierdoor is de villa goed bereikbaar. In de omgeving zijn daarnaast voldoende sportverenigingen voor u of uw kind. De Funda-advertentie vindt u hier.

Voor meer informatie, bekijk de site van Bekende Buren.