In het hart van Nieuw-Zeeland’s prachtige landschap, bevindt zich Parihoa Farm. Deze bijzondere boerderij, gelegen op slechts 30 minuten rijden van de bruisende stad Auckland, biedt een oase van rust en schoonheid. Met zijn uitgestrekte terrein van 728 hectare is Parihoa Farm niet alleen een werkende boerderij, maar ook een droomplek voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Parihoa Farm biedt een adembenemend uitzicht

Het meest opvallende kenmerk van boerderij Parihoa Farm is het adembenemende uitzicht over de Tasmanzee. Vanaf de kustlijn strekt het landgoed zich uit met glooiende weilanden en maar liefst 4 kilometer aan waterkant. De zwarte hoofdwoning ligt parallel aan de zee en biedt vier slaapkamers, vijf badkamers en minimalistische leefruimtes met uitzicht op het water. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om comfort te combineren met moderne elegantie.

Parihoa Farm

Bron: Sotheby’s Realty

Meer dan alleen een woning

Naast de hoofdwoning beschikt Parihoa Farm over diverse andere gebouwen die perfect harmoniëren met de natuurlijke omgeving. Er zijn onder andere gastenverblijven, pods (kleine huisjes), een wolhuis en zelfs een fitnessruimte aanwezig. Dit maakt de idyllische boerderij niet alleen geschikt als privéwoning, maar ook als afgelegen toevluchtsoord of wellnessretreat. De mogelijkheden zijn eindeloos en bieden de perfecte gelegenheid voor rust, ontspanning en het genieten van de prachtige omgeving.

De Nieuw-Zeelandse boerderij is niet alleen een plek om te wonen, maar ook een plek om te genieten van de natuur. Het landgoed is omringd door ongerepte natuurlijke schoonheid, met uitgestrekte weilanden waar schapen grazen en een overvloed aan vogels die vrolijk fluiten. Het is een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers, waar men kan genieten van lange wandelingen langs de kustlijn of gewoonweg ontspannen in de rustige sereniteit van het landschap.

De ideale locatie

Met zijn gunstige ligging op slechts 30 minuten rijden van Auckland, biedt Parihoa Farm het beste van twee werelden. Men kan genieten van de rust en privacy van het platteland, terwijl alle gemakken van de stad binnen handbereik liggen. Dit maakt Parihoa Farm ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een toevluchtsoord weg van de drukte, maar toch dicht bij alle voorzieningen willen zijn.

Parihoa Farm is veel meer dan alleen een boerderij; het is een idyllisch toevluchtsoord dat rust, luxe en natuurlijke schoonheid combineert. Met zijn adembenemende uitzicht op de Tasmanzee, uitgestrekte terrein en diverse gebouwen biedt deze exclusieve woning talloze mogelijkheden voor zowel bewoners als gasten. Of je nu op zoek bent naar een afgelegen toevluchtsoord, een wellnessretreat of gewoonweg wilt genieten van de rust en schoonheid van het Nieuw-Zeelandse landschap, Parihoa Farm is de perfecte keuze.