Rick Brandsteder, zoon van Ron Brandsteder, heeft eindelijk zijn appartement in de Amsterdamse Apollobuurt kunnen verkopen. De presentator heeft echter even moeten slikken. Brandsteder heeft een bod moeten accepteren die tientallen duizenden euro’s onder zijn vraagprijs lag. Alhoewel de presentator van onder andere De Bachelor en Temptation Island flink moest zakken in zijn vraagprijs, wist hij uiteindelijk wel winst te maken met de verkoop. De presentator kocht de woning namelijk al in 2007 voor een gunstig bedrag.

Rick Brandateder verkoopt zijn appartement met verlies, maar weet toch winst te maken

Rick Brandsteder is een Nederlandse televisiepresentator. Rick is de oudste zoon van zijn vader Ron Brandsteder, wie vroeger ook veel op de tv te zien was. Rick Brandsteder heeft programma’s gepresenteerd als De Bachelor(rette), Temptation Island en presenteerde een seizoen van Expeditie Robinson als vervanger van Art Rooijakkers. Daarnaast schuift de Nederlandse presentator regelmatig aan bij de desk van RTL Boulevard. Eind 2022 besloot Brandsteder naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika te gaan om van zijn alcoholverslavingen af te komen. Toen hij uit de afkickkliniek kwam wilde Brandsteder een schone start en besloot hij zijn huis in Oud-Zuid in de verkoop te zetten. Tijdens de verkoop van zijn appartement woonde Rick Brandsteder bij zijn ouders in Breukelen.

Funda Rick Brandsteder

In een eerste instantie vroeg Rick Brandsteder € 920.000 voor zijn appartement in de Apollobuurt. Volgens Bekende Buren is het de presentator eindelijk gelukt om zijn woning te verkopen voor een lager bedrag. Het appartement in Amsterdam werd uiteindelijk verkocht voor een prijs van € 855.000. Rick is dus uiteindelijk akkoord gegaan met een bod dat € 65.000 onder de vraagprijs lag. Alhoewel € 65.000 onder de vraagprijs als iets slechts klinkt, mag Brandsteder best tevreden zijn met deze verkoop. Rick Brandsteder kocht de woning in 2007 voor € 490.000. Hij heeft de woning ook nog een tijd verhuurd voor extra inkomsten. Al het geld komt uiteindelijk ook terecht bij de presentator, hij had namelijk geen hypotheek op de woning. Uiteindelijk wist hij dus een winst te boeken van maar liefst € 365.000.

Appartement gelegen in heerlijke buurt Amsterdam

De koper moest een flink bedrag neerleggen voor de woning, echter krijgt de koper er een heerlijk appartement voor terug. De woning staat in een van de mooiste wijken van Amsterdam, Oud-Zuid. U bent hier op steenworp afstand van het Amsterdamse Bos, de Zuidas en allerlei heerlijke restaurants en winkels. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 106 m² met onder andere een ruime woonkamer, moderne keuken, twee slaapkamers en een ruim balkon. Vanuit het appartement heeft u heerlijk uitzicht op water. De hoofdslaapkamer heeft twee handige inbouwkasten. De moderne badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad met douche, wastafel en toilet.

Funda Rick Brandsteder

U betreedt de woning via slechts een trap in het trappenhuis. U komt binnen in een ruime hal met toegang tot alle ruimtes die deze woning te bieden heeft. De heerlijk royale en zeer licht woonkamer beschikt over een erker aan de voorzijde van de woning. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het uitzicht over het water. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een moderne keuken. De keuken geeft een open gevoel af door het kookeiland. De keuken is daarnaast voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Via dubbele openslaande deuren heeft u toegang tot een royaal balkon. Vanaf het balkon kunt u genieten van de groene tuinen en de rust die deze buurt te bieden heeft.

U kunt voor meer foto’s van het appartement kijken naar de advertentie op Funda.