Bent u klaar om een kijkje te nemen in een uniek vastgoedaanbod dat te mooi lijkt om waar te zijn? Stap binnen in de wereld van dubbel geluk en ontdek twee prachtige woningen voor de prijs van een. Misschien is dit wel uw nieuwe droomhuis met talloze mogelijkheden. Aan de rand van de gemeente Ommen, nabij de adembenemende Lemelerberg, staat een uniek en energiezuinig geheel. Het geheel bestaat uit twee losse woningen, maar u betaalt slechts de prijs van een woning. Nummer 7-A, de hoofdwoning en nummer 7-Ai, een recent gebouwde mantelzorgwoning, vormen samen een fantastisch eigendom dat al uw verwachtingen zal overtreffen. Het perceel met een woonoppervlakte van 166 m²  staat te koop voor een vraagprijs van maar € 649.000.

Twee luxe woningen op een perceel moeten tonnen opleveren op Funda

Deze twee woningen, genesteld op een royaal perceel van 1545 m², beloven een overvloed aan mogelijkheden te bieden voor de gelukkige eigenaar. Nummer 7-A, met een oppervlakte van 93 m², verwelkomt u met een uitnodigende hal compleet met een elegante trapopgang. Daarnaast vindt u in deze woning een multifunctionele werk- of slaapkamer, een ruime woonkamer en een luxe open keuken. Vanuit hier heeft u toegang tot een prachtig overdekt terras waar u kunt genieten van het vrije uitzicht op het groen om u heen. Boven ontdekt u twee sfeervolle slaapkamers, perfect voor een goede nachtrust en een handige bergzolder boven het achterhuis voor extra opslagruimte.

Dubbele woning in Ommen

Bron: Funda

Nummer 7-Ai, met een oppervlakte van 73 m², verwelkomt u met een elegante hal, een knusse woonkamer en een moderne keuken waar u kunt genieten van culinaire hoogstandjes. Daarnaast beschikt deze woning over een bijkeuken en een royale slaapkamer met een eigentijdse badkamer, waardoor het de perfecte oase van comfort en ontspanning is. Beide woningen zijn niet alleen prachtig van binnen, maar ook van buitenaf perfect uitgerust voor comfortabel en duurzaam wonen. Nummer 7-A heeft een energielabel A en is voorzien van maar liefst 32 zonnepanelen, waardoor u kunt genieten van lagere energiekosten en een groenere levensstijl. Maar daar blijft het niet bij. Nummer 7-Ai gaat nog een stap verder met zijn uitstekende isolatie en biedt u het ultieme comfort dankzij behaaglijke vloerverwarming en hoogrendementsglas.

Woningen inzetbaar voor eindeloos veel mogelijkheden

Deze twee woningen op een perceel op Funda zijn voorzien van tal van extra’s om uw leven nog aangenamer te maken, zoals elektrische screens voor extra privacy en comfort. Een garage met bergzolder voor extra opslagruimte en een handige carport om uw voertuig te beschermen tegen de elementen. Daarnaast zijn er twee terrasoverkappingen waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Als klap op de vuurpijl is er zelfs een voormalige hooiberg omgetoverd tot een hobbyschuur, waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en uw favoriete hobby’s kunt uitoefenen.

Dubbele woning in Ommen

Bron: Funda

Deze unieke woningen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een ongeëvenaarde veelzijdigheid die zich perfect leent voor diverse doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een comfortabel familiehuis waar u kunt genieten van qualitytime met uw dierbaren, een praktijk aan huis om uw ondernemersdromen waar te maken, een inspirerend atelier waar creativiteit tot leven komt, of zelfs een sfeervol bed & breakfast om gasten te verwelkomen en te laten genieten van de prachtige omgeving. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos met deze woningen. Bovendien is de ligging van het pand ideaal, op slechts korte fietsafstand van de voorzieningen van het charmante dorp Lemelerveld. Omgeven door het adembenemende landschap van het Vechtdal Overijssel, een toeristisch gebied dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis. Deze woningen bieden een idyllische en inspirerende omgeving om te wonen, werken en genieten van het leven.

U kunt de volledige advertentie met meer foto’s en informatie bekijken op de website van Funda.