De Lamborghini Aventador SVJ, uitgevoerd in de speciale Ad Personam kleur Triton Groen Mat, is een toonbeeld van Italiaanse vakmanschap en design. Deze opvallende tint groen, gecombineerd met de matte afwerking, maakt de auto tot een uniek kunstwerk op wielen. Ook is het uniek dat de Lamborghini Aventador SVJ op Marktplaats te koop wordt aangeboden.

Lamborghini Aventador SVJ moet tonnen opbrengen op Marktplaats

De Lamborghini Aventador SVJ staat op Legin velgen van 20 inch/21 inch in glanzend zwart, die een schitterend contrast bieden met de carrosseriekleur. De bronzen remklauwen voegen een subtiel, maar stijlvol accent toe en getuigen van de kracht die deze supercar in huis heeft.

Het Style Pakket, uitgevoerd in glanzend zwart, omvat de buitenspiegels en diverse andere exterieurdetails, waardoor de auto een gestroomlijnde en coherente uitstraling krijgt. De carbon achterspoiler, eveneens met een glanzende afwerking, versterkt de aerodynamische efficiëntie en voegt een extra dimensie van sportiviteit toe. De luchtdrukventielen en luchtinlaat van de motorruimte zijn eveneens in carbon uitgevoerd, wat de technische verfijning van de SVJ benadrukt.

De Lamborghini Aventador SVJ op Markplaats

Een wereld van luxe en technologie

Binnenin de Aventador SVJ wordt de luxe voortgezet, met contrasterende stiksels die harmoniëren met de buitenkleur. Het interieur is uitgerust met het SVJ-pakket, inclusief interne afwerkingen in Pan Groen, opnieuw een knipoog naar de Ad Personam-aanpassing. De interne SVJ-inscriptie, uitgevoerd in de kleur van de stiksels, voegt een exclusief element toe dat de identiteit van de auto versterkt.

De Aventador SVJ beschikt over een Carbon Skin-pakket voor interne afwerkingen, dat luxe en sportiviteit combineert. De carbon vloermatten versterken dit thema, terwijl satelliet navigatie en DAB-radio de rijervaring verbeteren met state-of-the-art technologie.

De Lamborghini Aventador SVJ op Markplaats

Voor extra comfort zijn de stoelen elektrisch verstelbaar en afgewerkt met carbon, wat een naadloze blend van comfort en stijl biedt. Het multifunctionele stuurwiel, bekleed met alcantara, biedt een uitstekende grip en een sportieve touch. De carbon wielnaafkappen en de achteruitkijkcamera verhogen zowel de esthetiek als de functionaliteit van de auto.

Technologische innovatie

Het motorcompartimentpakket in carbon en het liftsysteem aan de voorkant getuigen van Lamborghini’s toewijding aan innovatie en hun streven om de beste rijervaring te bieden.

De Lamborghini Aventador SVJ in Triton Groen Mat op Marktplaats is meer dan een auto; het is een statement van uitzonderlijke prestaties, geavanceerde technologie en artistieke schoonheid. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een onvergetelijke ervaring te bieden, zowel op de weg als in stilstand. De Lamborghini Aventador SVJ in triton groen mat is meer dan een auto, het is een statement van uitzonderlijke prestaties, geavanceerde technologie en artistieke schoonheid. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een onvergetelijke ervaring te bieden, zowel op de weg als in stilstand.