Gordon Pointe, een prachtig pand aan het water gelegen in Napels, Florida, staat momenteel te koop voor maar liefst $ 295 miljoen. Dit verbluffende landgoed, wat momenteel de duurste woning van de Verenigde Staten is, zou een record kunnen vestigen als een van de duurste woningtransacties in het hele land. Laten we eens kijken naar wat dit landgoed zo bijzonder maakt.

Duurste woning van de Verenigde Staten staat momenteel te koop

Het Gordon Pointe-landgoed in Florida heeft door de jaren heen een rijke geschiedenis opgebouwd en is momenteel de duurste woning in de Verenigde Staten. Het is oorspronkelijk verworven door financier John Donahue en zijn vrouw Rhodora. Sindsdien hebben ze het landgoed uitgebreid tot 60 hectare aan pure luxe.

Duurste woning Verenigde Staten

Bron: Dawn McKenna Group/Coldwell Banker Realty

Wat dit landgoed echt uniek maakt, is niet alleen de grandeur ervan, maar ook de opmerkelijke gasten die er hebben verbleven. Voormalig president George H.W. Bush en Barbara Bush hebben hier hun toevlucht gezocht en genoten van alles wat dit exclusieve pand te bieden heeft.

Eigendomseigenschappen

Het Gordon Pointe-landgoed beschikt over drie afzonderlijke woningen die allemaal zijn ontworpen met oog voor detail en luxe. Daarnaast beschikt het pand over een indrukwekkende jachthaven van 70 meter en een eigen aanlegsteiger waar maar liefst zes boten kunnen worden afgemeerd.

Maar dat is nog niet alles, dit landgoed ligt op een privéschiereiland met meer dan 220 meter aan prachtig strand en nog eens 300 meter aan de betoverende Baai van Napels. Het uitzicht en de toegang tot het water maken dit landgoed een ware oase van rust en schoonheid.

Duurste woning Verenigde Staten

Bron: Dawn McKenna Group/Coldwell Banker Realty

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van dit exclusieve pand, wordt het momenteel op de markt gebracht door Dawn McKenna Group van Coldwell Banker Realty. Het hoofdhuis beschikt over maar liefst zes prachtige slaapkamers, terwijl het tweede huis vijf ruime slaapkamers heeft, evenals een buitenzwembad waar u kunt ontspannen en genieten van de warme zonnestralen.

Renovatiemogelijkheden

Hoewel dit landgoed al indrukwekkend is zoals het nu is, biedt het ook verschillende mogelijkheden voor renovatie of verdere ontwikkeling. De makelaars benadrukken dat er potentieel is voor meerdere opties wat betreft gebruik en ontwikkeling. Dit betekent dat u uw droompaleis kunt creëren dat perfect past bij uw persoonlijke smaak en wensen.

Gordon Pointe is zonder twijfel een buitengewoon landgoed dat alle verwachtingen overtreft. Met zijn rijke geschiedenis, opmerkelijke gasten, prachtige eigendomseigenschappen en renovatiemogelijkheden biedt dit pand alles wat u zou kunnen wensen in een luxe woning.

Als u op zoek bent naar een exclusief stukje vastgoed waar u kunt genieten van privacy, comfort en adembenemende uitzichten, dan is Gordon Pointe in Napels, Florida, zeker een bezichtiging waard. Neem contact op met Dawn McKenna Group van Coldwell Banker Realty om meer te weten te komen over dit unieke landgoed en de mogelijkheden die het biedt. Laat u verleiden door de allure en schoonheid van Gordon Pointe een waar paradijs aan het water in het hart van Florida.