In een idyllische omgeving tussen Assendelft en Heemskerk, omgeven door het groene landschap van het ‘Busch en Dam’ gebied, pronkt een waar juweel van tijdloze elegantie en moderne luxe. Deze voormalige stolpboerderij, oorspronkelijk gebouwd in 1880, is met zorg gerenoveerd tot een prachtige woonboerderij in 2022, waarbij het zijn historische charme combineert met hedendaags comfort. Met een riante woonoppervlakte van meer dan 300 m² en een perceel van maar liefst 10.605 m² biedt dit majestueuze landgoed een zeldzame kans om te genieten van het beste van twee werelden, de rust en privacy van het landelijke leven en de nabijheid van bruisende steden als Amsterdam en Haarlem. U kunt beide steden binnen 20 minuten bereiken.

Idyllische woonboerderij onder de rook van Amsterdam moet miljoenen opleveren

Bij binnenkomst in deze prachtige boerderij op Funda wordt u verwelkomd door een lichte en ruime open living, gekenmerkt door grote raampartijen die natuurlijk licht de woning binnenlaten. De fraaie samenstelling van de betonnen gietvloer, houten balkenlagen en stalen trap creëert een sfeer van tijdloze elegantie. Daarnaast zorgt de moderne leefkeuken, voorzien van een volledig uitgerust kookeiland en stijlvolle inbouwkasten, ervoor dat u kunt genieten van de hoogste eisen van comfort en functionaliteit. Op de begane grond bevinden zich tevens drie royale slaapkamers, waarvan één met en suite badkamer. De overige twee slaapkamers grenzen aan een riante badkamer, die is voorzien van een dubbele wastafel, toilet en bad. Als laatste vindt u op de begane grond een inpandige garage. De garage wordt gescheiden van de woonkamer door een fraaie glazen wand.

Woonboerderij Assendelft

Bron: Funda

Via de stalen wenteltrap in de woonkamer betreedt u de bovenverdieping. Eenmaal op de eerste verdieping aangekomen, wordt u verwelkomd door een ruimtelijke overloop die toegang biedt tot de riant uitgeruste badkamer. Deze weelderige badkamer is een oase van luxe en ontspanning, voorzien van een jacuzzi, dubbele wastafel en dubbele inloopdouche. De badkamer biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op comfort, maar dient ook als toegangspoort tot de meesterlijke slaapkamer. Zowel de badkamer als de slaapkamer zijn met oog voor detail afgewerkt en bieden een sfeervolle ambiance waarin u kunt genieten van ultieme ontspanning en rust.

Golfliefhebbers kunnen hun passie najagen in hun eigen achtertuin

Echter wacht er buiten nog veel meer op u.  De fraai aangelegde tuin, compleet met ruimtelijk terras, loungehoek en buitenkeuken, nodigt uit tot ontspannen en genieten in de buitenlucht. Met een ligging op het zuiden bent u verzekerd van vele zonuren. De verschillende grasvelden en een kinderspeeltuin zorgen voor plezier voor het hele gezin. Bovendien bieden een ruime schuur en voormalige paardenstal voldoende ruimte voor het stallen van meerdere voertuigen en andere benodigdheden. Deze idyllische woonboerderij is niet alleen een oase van rust, maar ook een bron van onbegrensde mogelijkheden. Met een agrarische bestemming biedt het perceel ruimte voor een scala aan activiteiten, van een paardenhouderij tot andere agrarische ondernemingen. Daarnaast is de woonboerderij gelegen naast de Heemskerkse Golfclub, waardoor golfliefhebbers hun passie kunnen najagen in hun eigen achtertuin.

Woonboerderij Assendelft

Bron: Funda

De idyllische woonboerderij, die volgens Quote toebehoort aan een dertigerskoppel – een Canadees van 39 en een Amsterdamse van 35 – is perfect gelegen te midden van het betoverende ‘Busch en Dam’ gebied, een prachtig landschap tussen Assendelft en Heemskerk. Deze groene oase is niet alleen de thuisbasis van de prachtige Heemskerkse Golfclub, maar biedt ook een rustieke omgeving met een uitstekende bereikbaarheid via diverse snelwegen. Met de nabijheid van de A9 en A8 zijn steden als Amsterdam en Haarlem in minder dan 20 minuten te bereiken. Als bewoner kunt u hier dus moeiteloos genieten van zowel de rust van het platteland als de levendigheid van de stad. Bovendien biedt de directe omgeving een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, scholen en recreatieve faciliteiten. Deze locatie biedt het beste van beide werelden aan voor comfortabel en veelzijdig wonen. De ruime villa staat te koop op Funda voor een vraagprijs van maar liefst € 2.000.000

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken op de website van Funda.