Antoine Arnault, LVMH’s beeld- en communicatieleider en de zoon van Bernard Arnault, verwierf recent een $ 18,8 miljoen pand in Parcs de Saint-Tropez, een beslissing die opzien baart. Gelegen in een exclusieve wijk, biedt het een weelderige en veilige omgeving voor ontspanning.

Antoine Arnault koopt pand in Parcs de Saint-Tropez voor $ 18,8 miljoen

Antoine Arnault, verantwoordelijk voor beeld en communicatie bij LVMH, heeft recentelijk een pand gekocht in Parcs de Saint-Tropez voor maar liefst $ 18,8 miljoen. Dit nieuws heeft heel wat aandacht getrokken gezien de indrukwekkende prijs van het onroerend goed.

Het pand is gelegen in een exclusieve wijk in Saint-Tropez en het is interessant om op te merken dat zijn vader ook een woning bezit in dezelfde buurt. Het lijkt erop dat dit een populaire bestemming is geworden voor de familie Arnault.

Luxe verblijfplaats met alle gemakken voorzien

Het gekochte pand omvat een hoofdgebouw van maar liefst 350 vierkante meter en beschikt over een ruim perceel van wel 4.000 vierkante meter grond. Daarnaast is er ook nog een prachtig zwembad aanwezig waarvan Antoine Arnault kan genieten in alle privacy.

Wat dit pand extra bijzonder maakt, is dat het zich bevindt in de gated community genaamd ‘Les Parcs’. Deze exclusieve wijk biedt niet alleen veiligheid en privacy, maar ook een adembenemend uitzicht op de omgeving van Saint-Tropez.

Een ontspannen toevluchtsoord voor de rijken en beroemdheden

Saint-Tropez staat wereldwijd bekend als een populaire bestemming voor de rijken en beroemdheden. Met zijn prachtige stranden, luxe resorts en bruisende nachtleven trekt het jaarlijks duizenden bezoekers aan.

Voor Antoine Arnault is deze aankoop dan ook meer dan alleen een investering. Het is een kans om te genieten van alle pracht en praal die Saint-Tropez te bieden heeft. Met zijn nieuwe woning ter waarde van $ 19 miljoen kan hij volledig tot rust komen in zijn eigen stukje paradijs aan de Franse Rivièra.