Voetballer Donyell Malen heeft recentelijk een exclusief appartement verworven in het hart van Amsterdam. Gelegen op de 18e verdieping van het prestigieuze HAUT-gebouw, biedt deze luxe residentie een adembenemend panoramisch uitzicht op de prachtige Amstel en het historische stadscentrum. Met een geschatte aankoopprijs van € 4,9 miljoen heeft Malen flink wat neergelegd voor dit prachtige appartement. Het betreden van de 18e verdieping van dit iconische gebouw betekent voor Malen niet alleen een nieuwe woonplaats, maar ook een nieuw hoofdstuk in zijn leven, waarin hij kan genieten van de luxe en elegantie die Amsterdam te bieden heeft.

€ 350.000 korting voor Donyell Malen

Donyell Malen is een Nederlandse voetballer die bekend staat om zijn vaardigheden als aanvaller. Na zijn debuut in het betaald voetbal bij Jong PSV, maakte Malen al snel naam als een veelbelovend talent. Zijn doorbraak bij PSV leverde hem niet alleen lof op, maar ook een overstap naar een grote Duitse club. Met zijn indrukwekkende doelpuntenaantal en zijn professionele spelstijl heeft Malen de aandacht getrokken van vooraanstaande clubs, waaronder Borussia Dortmund. Het duurde dan ook niet lang dat Malen mocht debuteren bij het Nederlands elftal. Donyell zit dan ook weer bij de selectie voor de komende oefenwedstrijden tegen Schotland en Duitsland.

appartement-donyell-malen

Bron: Funda

Volgens Bekende Buren heeft voetballer Donyell Malen onlangs een luxe appartement verworven voor een prijs van € 4,9 miljoen, terwijl de oorspronkelijke vraagprijs op € 5.250.000 lag. Hiermee wist de 25-jarige aanvaller een korting van maar liefst € 350.000 te bedingen, een bewijs van zijn onderhandelingstalent naast zijn voetbaltalent. Opmerkelijk is dat Malen ervoor heeft gekozen om een hypotheek van € 4.950.000 op het appartement te vestigen.

Adembenemend panoramisch uitzicht aan alle vier de zijden

Het unieke appartement van Donyell Malen, gelegen in het iconische HAUT-gebouw, biedt een zeldzame combinatie van luxe en comfort in het hart van Amsterdam. Dit bijzondere pand, dat oorspronkelijk bestond uit twee naast elkaar gelegen appartementen, is samengevoegd tot een ruimtelijke woonruimte van circa 410 m², verspreid over één woonlaag. Met een adembenemend panoramisch uitzicht aan alle vier de zijden van het gebouw, omarmt dit appartement het ultieme gevoel van vrijheid en biedt het een ongeëvenaarde ervaring van de schoonheid van de Amstel en de historische binnenstad van Amsterdam. Bovendien is HAUT niet alleen bekend om zijn architectonische pracht, maar is het ook een prijswinnend gebouw op het gebied van duurzaamheid.

appartement-donyell-malen

Bron: Funda

De woning zelf is met uiterste zorg en aandacht afgebouwd, waarbij luxe en functionaliteit samenkomen om een buitengewone woonervaring te bieden. De ruime living, gelegen in de punt van het gebouw, biedt een adembenemend uitzicht over de Amstel en de oude binnenstad, terwijl de moderne keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur en stoere materialen, het hart van het appartement vormt. Daarnaast beschikt de woning over drie zonnige buitenruimtes, waaronder een terras grenzend aan de living en twee balkons, perfect voor ontspannen momenten in de buitenlucht. Met drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer, biedt deze woning niet alleen luxe en comfort, maar ook privacy en ruimte voor alle bewoners. Met een kantoor, bibliotheek, gym en media/cinema ruimte, is er ook gedacht aan alle woonbehoeften, waardoor dit appartement niet alleen een thuis is, maar een oase van luxe en comfort in het bruisende hart van Amsterdam.