Op de populaire tweedehands website Marktplaats, staat er een unieke kans op u te wachten. Het is een kans die zelden voorbij komt, de mogelijkheid om een gloednieuwe, ongebruikte Ferrari 296 GTB met het exclusieve Assetto Fiorano pakket te bemachtigen, via Marktplaats. Deze prachtige sportwagen, die nog op zijn allereerste trotse eigenaar wacht, belooft niet alleen een rijervaring van ongekende luxe en snelheid, maar ook een visuele en technologische verwennerij die zijn gelijke niet kent. Met slechts 71 kilometer op de teller, biedt deze krachtpatser een opwindende kans om de weg te veroveren met zijn indrukwekkende specificaties en onmiskenbare stijl.

Ferrari met Assetto Fiorano pakket te vinden op Marktplaats

Het Assetto Fiorano pakket vormt de essentie van deze Ferrari 296 GTB, waarbij elke aanpassing is ontworpen met één doel voor ogen, ongeëvenaarde prestaties. De ingenieurs van Ferrari hebben geen compromissen gesloten bij het ontwikkelen van dit pakket. Afgestemde schokdempers zorgen voor een perfecte balans tussen comfort en dynamiek, waardoor de auto moeiteloos de meest uitdagende wegen en bochten aankan. De verlaagde ophanging, nauwkeurig afgestemd op de specificaties van deze Ferrari, versterkt niet alleen de esthetiek van de auto, maar verbetert ook de stabiliteit en grip, waardoor de bestuurder een gevoel van totale controle krijgt.

Ferrari Marktplaats

Bron: AutoVilla

Maar het zijn niet alleen de mechanische aanpassingen die dit pakket zo bijzonder maken. De geoptimaliseerde aerodynamica van de Ferrari 296 GTB met het Assetto Fiorano pakket zorgt voor een naadloze luchtstroom over de carrosserie, waardoor zowel de stabiliteit bij hoge snelheden als de downforce worden verbeterd. Dit resulteert niet alleen in verbeterde prestaties, maar ook in een verbeterde brandstofefficiëntie en een betere handling in verschillende rijomstandigheden. Wat dit pakket echt onderscheidt, is het vermogen om een adembenemende circuitervaring te bieden. Elke aanpassing, elk detail, is zorgvuldig ontworpen om de Ferrari 296 GTB te transformeren tot een krachtige en wendbare racewagen die zich thuis voelt op het circuit. De auto beschikt over buitengewone wendbaarheid en responsiviteit biedt. Of het nu gaat om scherpe bochten, snelle rechte stukken of uitdagende chicanes, deze Ferrari 296 GTB met het Assetto Fiorano pakket zal elke bestuurder verbazen met zijn capaciteiten.

Perfecte combinatie van prestaties, stijl en technologie

Naast zijn indrukwekkende prestaties is deze Ferrari ook een lust voor het oog. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en opvallende Argento Nurburgring racing strepen op een zwarte carrosserie, trekt deze sportwagen bewonderende blikken waar hij ook gaat. Het interieur is een mix van luxe en sportiviteit, met carbon racingstoelen die perfect passen bij de dynamiek van de auto, waardoor elke rit een ervaring van pure elegantie wordt.

Ferrari Marktplaats

Bron: AutoVilla

Deze Ferrari 296 GTB biedt niet alleen pure kracht en verbluffende schoonheid, maar ook geavanceerde technologische snufjes die elke rit verbeteren. Met een premium geluidssysteem voor een meeslepende audio-ervaring, een 360 graden camera voor volledig zicht rondom de auto, en een passenger display om uw passagiers te laten genieten van elke seconde van de rit, wordt elke rit een feest van moderne luxe en comfort. Met deze perfecte combinatie van prestaties, stijl en technologie staat deze Ferrari 296 GTB klaar om zijn nieuwe eigenaar te betoveren en te inspireren. Dit prachtige racemonster van Ferrari staat te koop aangeboden op Marktplaats voor € 387.500.

Voor meer foto’s of informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via Marktplaats.