Ontdek de buitengewone luxe en exclusiviteit van deze opmerkelijke futuristische villa in Waalre die te koop staat op Funda. Met zijn overvloed aan moderne voorzieningen, weelderige ruimtes en ongeëvenaarde kwaliteit, belichaamt deze woning een leven van weelde en comfort. Het pand is voorzien van de nieuwste technologische snufjes op het gebied van duurzaamheid, waaronder aardwarmte en maar liefst 110 zonnepanelen. De ruime carport biedt plaats aan een uitgebreide autoverzameling, terwijl het binnenzwembad en het buitendompelbad een oase van ontspanning vormen. Vanuit de indrukwekkende energiezuinigheid tot de weelderige buitenruimtes, elk aspect van deze villa straalt verfijning en stijl uit.

Futuristische villa met een indrukwekkend energielabel A+++

Bij het betreden van deze villa wordt u verwelkomd door een overvloed aan weelde en verfijning die door elk aspect van de ruimte schijnt. De majestueuze interieurs zijn ontworpen met oog voor detail en streven naar het bieden van een ongeëvenaard niveau van comfort en luxe. Met in totaal 8 kamers, waarvan 5 prachtig ingerichte slaapkamers en 5 luxueuze badkamers, biedt deze woning een oase van rust en privacy. Elk element van het interieur is zorgvuldig vormgegeven, van de verfijnde architectuur tot de hoogwaardige afwerkingen, waardoor een sfeer van tijdloze elegantie en stijl ontstaat die in elke kamer voelbaar is. Of het nu gaat om de weelderige woonkamer, de serene slaapvertrekken of de weelderige badkamers, elk deel van deze villa straalt een gevoel van luxe en verfijning uit dat alleen kan worden ervaren door het betreden van deze prachtige woning.

Futuristische villa Funda

Bron: Funda

Deze futuristische villa in Waalre staat symbool voor een nieuwe generatie woningen die niet alleen luxueus zijn, maar ook duurzaam en milieubewust. Met een indrukwekkend energielabel A+++ en geavanceerde technologieën zoals aardwarmte, een warmtepomp en een warmte terugwininstallatie, gaat deze woning verder dan alleen luxe en comfort. Het is een voorbeeld van hoe moderne architectuur en design hand in hand kunnen gaan met duurzaamheid en milieubewustzijn. Door slim gebruik te maken van natuurlijke energiebronnen en efficiënte systemen voor verwarming en koeling, vermindert deze villa niet alleen de ecologische voetafdruk, maar creëert het ook een gezond en comfortabel binnenklimaat voor de bewoners. Daarnaast zijn de daken bedekt met maar liefst 110 zonnepanelen, die nog eens extra bijdragen aan het verminderen van de energiekosten en het verduurzamen van de woning.

Perfecte woning om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven

Naast zijn weelderige interieurs biedt deze villa een betoverende buitenomgeving die uitnodigt tot ontspanning en genot. Gelegen aan de rand van een weelderig bos, biedt het een oase van sereniteit en rust, perfect om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. De weelderige tuinen die het pand omringen, creëren een prachtig decor voor buitenactiviteiten en entertainment, terwijl het balkon een panoramisch uitzicht biedt op de weelderige groene omgeving. Of u nu geniet van een rustige wandeling door de weelderige vegetatie of ontspant op het balkon met een verfrissend drankje, deze buitenruimte biedt een idyllische setting voor ontspanning en plezier.

Futuristische villa Funda

Bron: Funda

Gelegen aan de befaamde Hoge Duinlaan in Waalre, combineert deze op Funda aangeboden futuristische villa weelderige luxe met een uitstekende locatie. Omringd door weelderige bossen en gelegen in een rustige woonwijk, biedt het een serene omgeving waar natuurlijke schoonheid en stedelijk comfort samenkomen. Het genot van de natuurlijke omgeving gaat hand in hand met de praktische bereikbaarheid, waardoor u kunt genieten van rust en stilte zonder in te leveren op gemak en toegankelijkheid. Bovendien biedt de ruime aangebouwde garage, met plaats voor drie auto’s en uitgerust met elektrische deuren en verwarming, ultiem gemak en veiligheid voor uw voertuigen, waardoor het plaatje van comfort en luxe compleet is.

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via Funda.