Met een spraakmakende voetbalcarrière die hem over de hele wereld heeft gebracht, heeft de Nederlandse voetballer Georginio Wijnaldum altijd een thuisbasis gehad in het prachtige Nederland. Maar nu, te midden van een nieuwe fase in zijn leven, heeft Wijnaldum besloten om zijn vrijstaande villa in Rhoon te koop te zetten. Gelegen in de idyllische wijk Rhoon Portland, biedt deze weelderige residentie niet alleen een weelderige levensstijl, maar ook een uitstekende locatie, omringd door groen en kindvriendelijke voorzieningen. De villa van Georginio Wijnaldum staat te koop met een vraagprijs van € 799.000.

Kwart miljoen winst voor Georginio Wijnaldum

Georginio Wijnaldum is een Nederlands profvoetballer die zijn carrière heeft doorgebracht bij verschillende vooraanstaande clubs in Europa. Na zijn debuut bij Feyenoord in Nederland, speelde hij ook voor PSV en Newcastle United voordat hij naar Liverpool vertrok, waar hij successen behaalde in de Premier League en de Champions League. Na een korte periode bij Paris Saint-Germain en een uitleenbeurt aan AS Roma, speelt hij momenteel bij Al-Ettifaq in Saoedi-Arabië. Nu, na een lange afwezigheid, is Wijnaldum weer opgeroepen voor het Nederlands elftal en zal hij deelnemen aan de oefenduels tegen Schotland en Duitsland komende week.

Villa Wijnaldum in Rhoon

Bron: Funda

Volgens Bekende Buren wordt de vrijstaande villa van Georginio Wijnaldum in Rhoon, gelegen ten zuidwesten van Rotterdam, te koop aangeboden voor € 799.000 via Funda. Wijnaldum kocht deze woning zelf in 2009 voor € 480.000 en liet er destijds een hypotheek op vestigen van € 550.000. Dit betekent dus dat hij mogelijk een winst van ongeveer een kwart miljoen euro kan maken bij een verkoop. Voor € 799.000 heeft de villa van Wijnaldum aardig wat te bieden voor de nieuwe eigenaar.

Villa biedt een unieke combinatie van comfort en gemak.

Gelegen in de rustige en aantrekkelijke wijk Rhoon Portland, biedt deze villa een unieke combinatie van comfort en gemak. De wijk staat bekend om zijn centrale ligging, omgeven door weelderig groen en biedt een kindvriendelijke omgeving die dus perfect is voor gezinnen. Met verschillende winkels en sportfaciliteiten op korte afstand, is het gemakkelijk om aan de dagelijkse behoeften te voldoen. Bovendien biedt de nabijheid van scholen en kinderdagverblijven een ideale setting voor jonge gezinnen. Daarnaast zijn er voor liefhebbers van natuur en buitenactiviteiten uitgestrekte natuurgebieden met schilderachtige wandel- en fietspaden in de nabije polder en de Rhoon/Carnisse Grienden.

Villa Wijnaldum in Rhoon

Bron: Funda

De indeling van de woning is doordacht en biedt een perfecte combinatie van ruimte en functionaliteit. Bij binnenkomst via de verzorgde voortuin leidt een ruime hal naar de verschillende vertrekken op de begane grond. De woonkamer is een oase van ruimte en licht, met een speelse indeling die diverse mogelijkheden biedt voor inrichting. Openslaande deuren verbinden de woonkamer en eetkamer met de achtertuin, waardoor een naadloze overgang tussen binnen en buiten ontstaat. De glazen serre biedt een sfeervolle ruimte om te ontspannen, ongeacht het weer. De keuken, compleet met moderne apparatuur, vormt het hart van de woning en is ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via Funda.