Aan de oever van de Bergse Achterplas staat een woning, waar luxe en comfort samenkomen in een adembenemend herenhuis. Dit ongekend stijlvolle pand, gebouwd in 2007, staat te koop en biedt een unieke kans om te genieten van exclusieve woonruimte direct aan het water. Met een indrukwekkende lijst aan voorzieningen en een uitzonderlijke afwerking, is dit niet zomaar een huis, het is een thuis van buitengewone allure. Gelegen aan de begeerde Straatweg in Hillegersberg, Rotterdam, biedt dit herenhuis niet alleen een krachtige uitstraling aan de voorzijde, maar ook een oase van rust aan de achterzijde. Wel moet u een astronomisch hoog bedrag betalen voor een niet-vrijstaande woning betalen.

Prachtig herenhuis in Rotterdam te koop voor maar liefst € 2.950.000

Op Funda staat dit prachtige herenhuis te koop voor maar liefst € 2.950.000, wat een aanzienlijke investering is. Echter, voor deze prijs krijgt u ook veel terug. De begane grond van deze weelderige woning biedt een overvloed aan luxe en comfort. Bij binnenkomst via de overdekte entree, omringd door schitterende blauwe regen, wordt u begroet door een majestueuze hardstenen vloer die u leidt naar een garderobekast en een luxueus toilet. Van hieruit heeft u direct toegang tot de kelder op stahoogte, een ideale ruimte voor extra opslag of om als hobbyruimte te gebruiken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de sfeervolle woonkeuken, compleet met een luxe keukeninrichting met een hardstenen aanrechtblad en alle denkbare apparatuur en gemakken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door funda (@funda.nl)

Via openslaande deuren betreedt u de royale woonkamer, die wordt gekenmerkt door verrassend hoge plafonds en prachtige eiken vloeren met vloerverwarming. Hier kunt u gezellige avonden doorbrengen bij de open haard terwijl u geniet van de luxe ambiance. Laat de frisse buitenlucht binnenstromen via de enorme vouwpui naar de romantische veranda, waar u kunt ontspannen en dineren met een prachtig uitzicht op de omgeving. Voor uw voertuigen is er een ruime garage met plaats voor meerdere auto’s, uitgerust met roldeuren aan beide zijden, een autolader en een grote bergzolder. Hier, op de begane grond, komt comfort en luxe samen in een harmonieus geheel dat uw leefomgeving naar een hoger niveau tilt.

Astronomisch hoog bedrag voor een niet-vrijstaand huis

Op de eerste verdieping van dit magnifieke herenhuis treft u een riante overloop aan, die u toegang geeft tot een tweede toilet en een tweede badkamer, compleet met een inloopdouche en een wastafelmeubel. De vorstelijke hoofdslaapkamer begroet u met elegante inbouwkasten en opent haar deuren naar een terras met een adembenemend panoramisch uitzicht over de plas. Grenzend aan de hoofdslaapkamer bevindt zich ook een weelderige masterbadkamer, voorzien van een vrijstaand bad, een dubbele wastafel en een luxueuze inloopdouche. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme. De tweede slaapkamer verwent u met een openslaande deur naar het balkon, terwijl de derde slaapkamer uitkijkt over het uitzicht aan de voorzijde van de woning.

Luxe herenhuis in Rotterdam

Bron: Funda

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime overloop, met een zeer grote slaapkamer aan de achterzijde die u verwent met vaste bergkasten en een adembenemend vrij uitzicht over de Bergse Plas. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer met een vaste kastenwand, die zowel ruimte als comfort biedt aan haar bewoners. In de weelderige tuin van dit prachtige herenhuis vindt u een verwarmde veranda, compleet met een buitenkeuken, waar u kunt genieten van gezellige avonden en heerlijke maaltijden in de buitenlucht, ongeacht het weer. Daarnaast biedt het botenhuis plaats aan een sloep, waarmee u de nabijgelegen waterwegen kunt verkennen en optimaal kunt genieten van de rustgevende omgeving rondom het huis.

Hoewel dit herenhuis in Rotterdam ongetwijfeld luxe en comfort biedt, is het belangrijk om op te merken dat de prijs wellicht wat aan de hoge kant is voor een niet-vrijstaand huis. Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via de website van Funda.