TV-kok Hugo Kennis, vooral bekend van het programma Eigen Huis en Tuin, heeft onlangs zijn intrek genomen in een betoverend grachtenappartement in Amsterdam. Na het verhuren van zijn voormalige woning in Oostzaan, waar hij zes jaar lang met zijn voormalige partner woonde, begroet Kennis nu een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Dit appartement, gelegen aan de Brouwersgracht in een monumentaal pakhuis uit de Gouden Eeuw, biedt niet alleen een spectaculair uitzicht op de gracht, maar ook een verfijnde mix van historische allure en moderne comfort.

Tv-kok verhuurt zijn huidige woning voor € 4000 per maand

Hugo Kennis is een veelzijdige Nederlands kok en acteur. Hij volgde zijn opleiding tot kok en horecamanager in Eindhoven en Tilburg, waar hij ook studeerde aan de Musical- en Theateracademie op de Hogeschool voor de Kunsten. Kennis heeft een brede ervaring in de culinaire wereld, waarbij hij onder andere te zien was op de culinaire zender 24Kitchen, waar hij het kinderkookprogramma Smaakpupillen presenteerde. Ook was hij een van de koks in programma’s zoals 24Kitchen Food Truck Challenge, Grenzeloos Koken en De Makkelijke Maaltijd. Daarnaast was hij de vaste kok in het RTL4-programma 5 Uur Live en later in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Met zijn veelzijdige talenten en passie voor koken en entertainment heeft Hugo Kennis zich gevestigd als een bekend gezicht in de Nederlandse media.

appartement-hugo-kennis

Bron: Funda

Na het verlaten van zijn huis in Oostzaan, waar hij ruim zes jaar lang met zijn voormalige partner Sander woonde, heeft TV-kok Hugo Kennis recentelijk een betoverend grachtenappartement betrokken in Amsterdam. Volgens informatie van Bekende Buren heeft Kennis zijn eigen woning in Oostzaan verhuurd voor een indrukwekkende € 4.000 per maand. Nu heeft Hugo zijn blik gericht op een nieuw avontuur in een prachtig grachtenappartement, gelegen in een voormalig pakhuis dat dateert uit de Gouden Eeuw. Dit monumentale pand biedt niet alleen een spectaculair uitzicht op de gracht, maar ook een historische ambiance vermengd met moderne luxe. Het appartement, waar Kennis voor maximaal twee jaar zal verblijven, wordt gehuurd voor een maandelijkse huur van € 2950. Echter, voordat hij zijn intrek nam, moest Kennis ook een aanzienlijke eenmalige waarborgsom betalen van € 5.800, vermeldt Funda.

Hugo Kennis beschikt nu over een prachtig appartement met een adembenemend uitzicht

Gelegen op de derde verdieping van het Rijksmonumentaal pakhuis “Nijptang”, biedt het appartement een nette centrale hal en trappenhuis dat toegang geeft tot een sfeervolle leefruimte. De ruime woonkamer, met zijn massieve visgraatvloer en originele balkenplafond, is een oase van comfort en elegantie. Openslaande deuren leiden naar een balkon met een adembenemend uitzicht op de gracht en de karakteristieke Oranje Brug, waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Een sfeervolle houtkachel voegt warmte en gezelligheid toe aan deze ruimte, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht.

appartement-hugo-kennis

Bron: Funda

Het hart van de woning wordt gevormd door de luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en een gezellige bar. Deze culinaire ruimte is niet alleen functioneel, maar ook een sociale hub waar de tv-kok zijn passie voor koken kan uiten en vrienden en familie kan ontvangen. Aan de stille achterzijde van de woning bevindt zich de royale master bedroom, compleet met een kastenwand voor voldoende opbergruimte. Grenzend aan de patio ligt een tweede slaapkamer of werkkamer. De badkamer is voorzien van luxe voorzieningen, waaronder een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, terwijl een apart toilet op de gang zorgt voor extra comfort en privacy. Met zijn doordachte indeling en hoogwaardige afwerking biedt dit grachtenappartement een ideale combinatie van stijl, comfort en functionaliteit voor Hugo Kennis tijdens zijn verblijf in Amsterdam.