Stap binnen in de wereld van landelijke luxe en modern comfort met deze unieke woonboerderij die te koop staat. Gelegen op een rustige locatie buiten Klein-Zundert, biedt deze volledig instapklare woonboerderij een harmonieuze samensmelting van traditionele charme en hedendaagse voorzieningen. Met een uitgestrekt perceel van bijna 7000 m², omringd door een weelderige tuin, belooft deze karakteristieke villa een oase van rust en privacy te zijn. Van een sfeervolle leefkeuken tot een verwarmd zwembad, elk aspect van deze woning straalt luxe uit en nodigt uit tot ontspanning. De perfecte combinatie van landelijk wonen en moderne gemakken, waarbij rust en comfort samenkomen op een unieke en idyllische locatie.

Instapklare luxe woonboerderij te koop voor € 1.495.000

De woning staat te koop aangeboden voor een vraagprijs van € 1.495.000 via Funda en beschikt over alle luxe. U betreedt het terrein via een royale oprit met een brede poort die uitnodigend opent naar de voorzijde van de woning, waar de garage en de voordeur zich bevinden. Bij het binnenkomen wordt u verwelkomd door een ruime entree, met een indrukwekkende grote vide en een fraaie trappartij die naar de eerste verdieping leidt. Vanuit deze centrale ruimte heeft u toegang tot verschillende vertrekken, waaronder de woonkamer, leefkeuken, werkkamer, inpandige garage met berging, luxe toilet en wasruimte. De riante en sfeervolle living is een ware blikvanger, met grote raampartijen die niet alleen voor veel natuurlijk licht zorgen, maar ook een prachtig uitzicht bieden op de omliggende tuin. Hier kunt u ontspannen bij de gezellige houtkachel, omringd door een marmeren schouw, terwijl u geniet van het comfort van de ruimte.

instapklare woonboerderij

Bron: Funda

Een fraaie glazendeur leidt u vanuit de woonkamer naar de luxe leefkeuken, een uitnodigende ruimte aan de achterzijde van de woning die is uitgebouwd en voorzien van een lichtstraat en sfeervolle gashaard. Grote raampartijen bieden daarnaast een prachtig zicht op de tuin met zwembad. De Belgisch hardstenen vloer en inbouwspots dragen bij aan de luxe uitstraling, terwijl de aangrenzende serre/keuken toegang biedt tot de veranda, compleet met lichtstraat voor een unieke ambiance. De werkkamer aan de voorzijde van de woning is ruim en biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer of speelkamer voor de kinderen, terwijl de inpandige garage en berging multifunctioneel kunnen worden gebruikt, afhankelijk van uw wensen. Met elektrische garagedeuren en een tegelvloer zijn deze ruimtes praktisch en gebruiksvriendelijk, waardoor ze perfect passen bij uw moderne levensstijl.

Buitenzwembad verwarmd door een hybride warmtepomp

Op de eerste verdieping van de instapklare woonboerderij bevindt zich een ruime overloop, voorzien van een PVC-vloer, die toegang biedt tot vier royale slaapkamers, een luxe badkamer, diverse kastruimtes en een separaat toilet. De master bedroom, gelegen aan de voorzijde van de woning, biedt een oase van rust en comfort. De tweede slaapkamer, ook aan de voorzijde gelegen, biedt een vergelijkbare sfeer van luxe. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de derde en vierde slaapkamer 3, beide voorzien van een dakraam voor een aangename atmosfeer. De luxe badkamer, recent geplaatst en uitgerust met hoogwaardige voorzieningen, vormt een ware oase van ontspanning. Een vrijstaand ligbad, inloopdouche met regendouche en een dubbele vaste wastafel met onderladen bieden u alle comfort en luxe die u maar kunt wensen.

instapklare woonboerderij

Bron: Funda

De weelderige parktuin rondom de woning biedt een afgeschermde oase van rust en privacy, waar u kunt genieten van het buitenleven te midden van de natuur. Onder de veranda kunt u ontspannen en dineren bij kaarslicht, terwijl de sfeervolle houthaard voor een warme ambiance zorgt, zelfs op koelere avonden. De tuinverlichting creëert een betoverend uitzicht en diverse tappunten maken het onderhoud van de prachtige vegetatie eenvoudig. Het afdekbare zwembad, verwarmd door een hybride warmtepomp, biedt verfrissing en ontspanning, terwijl het vrijstaande tuinhuis voorziet in de benodigde technische apparatuur en een extra toilet. De charmante vrijstaande schuur met elektriciteit en omslagmogelijkheden biedt veelzijdigheid, met een vaste trap naar een bovengelegen bergzolder voor extra ruimte.

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken op de website van Funda.