In de weidse uitgestrektheid van Arizona, waar weelderige landschappen en verfijnde levensstijlen samenkomen, schittert een parel van ongekende extravagantie. Voor wie op zoek is naar meer dan alleen een huis, maar naar een levensstijl vol spanning en exclusiviteit, is dit landgoed een onmiskenbare uitnodiging tot weelde en verfijning. Uw eigen go-kartbaan, omringd door de weelde van een eigentijdse ranch-stijl residentie, compleet met een volledig uitgeruste racingsgarage en een indoor pitstation. Dit landgoed in Arizona staat te koop aangeboden met een vraagprijs van $ 20 miljoen.

Een go-kartbaan en een volledig uitgeruste racingsgarage

Een van de meest opvallende kenmerken van dit landgoed is ongetwijfeld de eigen go-kartbaan, een unieke toevoeging die zelden wordt aangetroffen in residentiële vastgoedomgevingen. Met zijn uitdagende bochten en spannende rechte stukken biedt de baan niet alleen eindeloos plezier voor raceliefhebbers van alle leeftijden, maar ook een ongeëvenaarde mogelijkheid om de adrenaline te voelen pompen op eigen terrein. Of het nu gaat om het organiseren van vriendelijke races met familie en vrienden of om het perfectioneren van persoonlijke rijvaardigheden, de go-kartbaan zorgt altijd voor ultiem plezier op dit majestueuze landgoed.

Landgoed in Arizona te koop met eigen go-kartbaan voor $ 20 miljoen

Bron: Zillow 

Daarnaast is er de volledig uitgeruste racing garage, waar liefhebbers van snelheid en technologie hun hart kunnen ophalen. Met state-of-the-art apparatuur en gereedschappen biedt de garage een ideale omgeving voor het onderhoud en de reparatie van racemachines. Van het afstellen van motoren tot het vervangen van banden, deze garage vormt het epicentrum van passie en vakmanschap voor autoliefhebbers. Voor de eigenaar van dit landgoed is de racing garage niet alleen een praktische ruimte, maar ook een bron van trots en vreugde, waar de opwinding van de racebaan tot leven komt in een exclusieve setting.

Indrukwekkende mancave van ruim 550 m²

Dit betoverende landgoed omvat niet alleen een go-kartbaan en een volledig uitgeruste racingsgarage, maar biedt ook een overvloed aan luxe en verfijning binnen zijn 864 m². Met vijf slaapkamers en zes badkamers biedt het huis een weelderige leefruimte, waarbij elk detail zorgvuldig is ontworpen om comfort en elegantie te bieden. De indrukwekkende afmetingen van het landgoed, met terreinen van 4,35 hectare, creëren een atmosfeer van exclusiviteit en grandeur die zelden wordt geëvenaard. Van de imposante architectuur tot de weelderige interieurs, elk aspect van dit landgoed straalt een onmiskenbare allure uit, waardoor het een ware uitdrukking is van luxe en verfijning in zijn puurste vorm.

Landgoed in Arizona te koop met eigen go-kartbaan voor $ 20 miljoen

Bron: Zillow

Het landgoed beschikt over een scala aan exclusieve voorzieningen die een ongeëvenaarde levensstijl beloven. Een indrukwekkende man cave van ruim 550 m² nodigt uit tot ontspanning en vermaak, met een keuken, een golf- en putt-simulator, een gamingstation en daarnaast zelfs een volledig uitgeruste dansstudio. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning biedt het landgoed ook een luxueuze dag spa van bijna 375 m², compleet met sauna, stoombad en hottub. Buiten wacht een waar paradijs voor liefhebbers van openluchtactiviteiten. Zo is er een resort-achtige zwembad met spa en cabana, omringd door weelderige landschappen en adembenemende uitzichten. Voor de sportliefhebbers biedt een privéslagkooi de perfecte gelegenheid om hun vaardigheden aan te scherpen, terwijl een uitgestrekt grasveld ruimte biedt voor allerlei recreatieve activiteiten.

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via Zillow.