Stap binnen in een wereld van tijdloze elegantie en natuurlijke sereniteit met landhuis ‘De Hermelijn’. Dit rietgedekte juweel, gelegen te midden van een idyllisch bosrijk gebied, belooft een oase van rust en luxe. Met zijn weelderige tuinen, verwarmd zwembad en jacuzzi, biedt dit prachtige landhuis een unieke kans om te genieten van comfort en verfijning in harmonie met de natuur. Van de luxueuze woonkeuken, perfect voor gastronomische avonden, tot de beschutte veranda’s en royale balkons, elk hoekje van dit landhuis ademt een gevoel van exclusiviteit en comfort.

Landhuis van € 2.750.000 voorzien van alle luxe

Dit prachtige landhuis staat te koop aangeboden via Funda voor een vraagprijs van € 2.750.000 en beschikt over alle luxe. Stap binnen via de authentieke veranda en laat u betoveren door de warmte en sfeer van de zitkamer, waar de haard brandt en de glas-in-loodramen het natuurlijke licht binnenlaten, terwijl ze een prachtig uitzicht bieden op de fraaie omgeving. In de zijkamer kunt u zich terugtrekken en in alle rust genieten van uw favoriete tv-programma, terwijl op de beschutte veranda de stilte en de sfeer van de omgeving voelbaar zijn. De luxueuze woonkeuken is een droom voor elke kookliefhebber, uitgerust met hoogwaardige apparatuur en afgewerkt met verfijnde details. Het is een perfecte ruimte om te entertainen, te koken en gezellig samen te zijn met uw dierbaren. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich naast een tweede trapopgang een heerlijke chillroom, evenals een tweede entree van de woning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door funda (@funda.nl)

Ontdek de weelde en functionaliteit van deze prachtige woning op de verschillende verdiepingen. Op de eerste verdieping, bereikbaar via twee afzonderlijke trappenhuizen, bevinden zich vier ruime slaapkamers en twee luxueuze badkamers. De ouderslaapkamer is bijzonder royaal en charmant, met een eigen kleedruimte en een riante badkamer die u voorziet van alle comfort en luxe die u zich maar kunt wensen. De twee slaapkamers aan de voorzijde bieden toegang tot een fraai en royaal balkon, waar u kunt genieten van het buitenleven en het prachtige uitzicht. Bovendien biedt de woning een vliering, toegankelijk vanuit de hoofdslaapkamer, die extra ruimte en opslagmogelijkheden biedt. De kelder van de woning herbergt een vijfde slaapkamer, een derde badkamer en een handige waskamer.

Landhuis met een verwarmd zwembad en een ontspannende jacuzzi

De tuin van deze woning is een waar paradijs, omringd door imposante bomen en doordrenkt met rust en sereniteit. In de tuin van dit landhuis vindt u een verwarmd zwembad met jetstream, perfect voor verfrissing op warme zomerdagen, en daarnaast een ontspannende jacuzzi waarin u kunt genieten van de rustgevende bubbels.  Bij het zwembad staat een grote veranda, compleet met bergruimte voor tuingereedschap, tuinmeubelen en de warmtepompinstallatie voor het zwembad en de jacuzzi. Dit biedt de perfecte plek om te ontspannen, te entertainen en te genieten van de prachtige omgeving. Aan de achterzijde van de woning vindt u parkeergelegenheid op eigen terrein, evenals een overdekte fietsenstalling en een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Prachtig landhuis met verwarmd zwembad en jacuzzi te koop aangeboden voor € 2.750.000

Bron: Funda

Dit rietgedekte landhuis, volledig gerenoveerd en verduurzaamd in 2017, verwelkomt u met zijn tijdloze elegantie en ecologische verantwoordelijkheid. Van isolerende beglazing tot vloerverwarming, van een warmtepomp voor het zwembad tot maar liefst 15 zonnepanelen, elk detail is doordacht om energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid te bevorderen. Gelegen in een rustig bosrijk gebied aan de rand van Noordwijk, biedt deze woning een oase van rust met toch alle stedelijke gemakken binnen handbereik. Met zijn unieke combinatie van charme, comfort en ecologische bewustzijn is dit landhuis meer dan alleen een huis.

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via Funda.