Een spectaculaire megamansion in het hart van Bel Air, Los Angeles, staat op het punt de aandacht te trekken. Met een aanblik die verder gaat dan de verbeelding, zal deze weelderige residentie binnenkort onder de hamer gaan, met biedingen die starten bij een adembenemend bedrag. Achter de majestueuze poorten van deze luxe oase schuilt een wereld van weelde en exclusiviteit, compleet met een overvloed aan hoogtepunten zoals een 36-zits bioscoop, een wijnkelder met plaats voor 1.200 flessen, een professioneel indoor basketbalveld en nog veel meer.

Hoge plafonds en royale ruimtes creëren een gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid

Bij dit majestueuze landgoed wordt u onmiddellijk overweldigd door de indrukwekkende grandeur van de architectuur. De statige gevel, omlijst door weelderig groen, straalt een tijdloze elegantie uit die de aandacht trekt van elke voorbijganger. Bij het betreden van het terrein wordt u verwelkomd door uitgestrekte terreinen, met zorgvuldig aangelegde tuinen en prachtig aangelegde paden die leiden naar verschillende hoeken van het landgoed. Binnenin de megamansion wordt de verbluffende schaal van het pand pas echt duidelijk. Hoge plafonds en royale ruimtes creëren een gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid, terwijl grote ramen en glazen deuren zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht dat de weelderige interieurs verlicht. Elk detail is met de grootste zorg gekozen en uitgevoerd, van de verfijnde afwerkingen tot de luxe materialen die overal aanwezig zijn.

Het interieur straalt een tijdloze klasse uit, met prachtige marmeren vloeren, met de hand vervaardigde houten details en smaakvolle inrichtingselementen die de perfecte balans vinden tussen moderniteit en traditie. De ruime woonvertrekken zijn ontworpen voor luxe en comfort, met meerdere zitgedeeltes, knusse open haarden en adembenemende uitzichten op de weelderige omgeving. Van de majestueuze marmeren vloeren die onder je voeten glanzen tot de met de hand vervaardigde details die de muren sieren, elk element ademt een sfeer van tijdloze elegantie en verfijning. Elk aspect van het interieur is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van grandeur te creëren, waardoor een ambiance ontstaat die onmiskenbaar luxe uitstraalt.

Bioscoop met maar liefst 36 comfortabele zitplaatsen

De Bel Air megamansion biedt een overvloed aan weelderige voorzieningen die zorgen voor een ongeëvenaarde levensstijl. Zo beschikt het landgoed over een bioscoop met maar liefst 36 comfortabele zitplaatsen waar je kunt kijken naar films in absolute luxe. Daarnaast zijn er maar liefst acht bars verspreid over het landgoed, zodat je altijd binnen handbereik hebt wat je nodig hebt voor een verfrissend drankje of een heerlijke cocktail. Voor de sportliefhebbers is er een professioneel indoor basketbalveld beschikbaar, perfect voor een intensieve wedstrijd of gewoon om wat actie te ondernemen in je eigen huis. Voor degenen die graag hun creatieve kant willen verkennen, is er een volledig uitgeruste opnamestudio waar je kunt werken aan je muziek- of podcastprojecten.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze megamansion is de uitgebreide wijnkelder, ontworpen om maar liefst 1200 flessen te huisvesten, compleet met een proefruimte waar je kunt genieten van de exquiste wijnen uit je collectie. En als dat nog niet genoeg is, beschikt het landgoed ook over een wellnesscentrum, met een royaal zwembad, een rustgevende sauna, een verkwikkend stoombad, een chique kapsalon en een volledig uitgeruste fitnessstudio waar je aan je gezondheid en welzijn kunt werken in een prachtige omgeving.

Megamansion heeft een bescheiden startbod van $ 30 miljoen

De Bel Air megamansion biedt niet alleen een overvloed aan luxe voorzieningen binnenshuis, maar ook buiten. De weelderige terreinen zijn bezaaid met terrassen op meerdere niveaus, waar een adembenemend infinity-edge zwembad en spa pronken, omringd door een openlucht cabana, een zonnedek, en een complete buitenkeuken en bar. Bovendien is er een opvallende Samsung-videowand die zorgt voor entertainment onder de sterrenhemel. Het landgoed is compleet met state-of-the-art thuisautomatisering en beveiligingssystemen, evenals een showpiece auto galerij en biedt zo een allesomvattende luxe levensstijl voor de gelukkige bewoners.

Eerder kwam deze megamansion op de markt voor een respectievelijke $ 75 miljoen, $ 100 miljoen en later een herziening naar beneden tot $ 59 miljoen. Na een tumultueuze reis op de vastgoedmarkt wordt de Bel Air megamansion nu aangeboden voor veiling, met een bescheiden startbod van $ 30 miljoen.