Een prachtige familievilla vol luxe en comfort, verscholen te midden van een weelderig boslandschap. Gebouwd in 1980, biedt deze vrijstaande rietgedekte villa een idyllische rustplaats op een ruim perceel van 4500 m². Met maar liefst zes slaapkamers, drie badkamers, een bioscoop, fitnessruimte en kantoorruimte, belooft deze woning een leven van ongekende weelde. Gelegen op slechts een steenworp afstand van het bruisende dorpscentrum van Laren en met uitstekende verbindingen naar steden als Utrecht en Amsterdam, wacht deze villa op haar nieuwe bewoners om haar pracht en praal te ervaren.

Omarmd door de warmte van de open haard en de uitnodigende ambiance

Deze prachtige familievilla is te koop aangeboden via Funda en is voorzien van werkelijk alle gemakken. Bij binnenkomst ziet u een ruime entree, compleet met garderobe en een op maat gemaakte bank voor uw schoenen. Vanuit de entree leidt een vorstelijke hal u verder, waar u wordt begroet door het indrukwekkende trappenhuis van Noors graniet, voorzien van vloerverwarming voor uw comfort. Stap door de openslaande deuren en betreed de uitnodigende woonkamer, een harmonieuze combinatie van gezellige salon en sfeervolle eetkamer. Hier wordt u omarmd door de warmte van de open haard en de uitnodigende ambiance, terwijl grote schuifdeuren naar het terras u uitnodigen om te genieten van de weelderig aangelegde tuin. De robuuste eikenhouten vloer straalt elegantie uit, terwijl op maat gemaakte eikenhouten kasten met lades ruimte bieden voor opslag en een ingebouwde televisie die met een lift omhoog komt, zorgt voor het ultieme kijkgenot.

Familievilla met Star Wars Bioscoop

Bron: Funda

Verderop in de villa bevindt zich de gezellige eetkeuken, op maat gemaakt en uitgerust met een kookeiland en hoogwaardige moderne apparatuur. Een Viking Professional koelkast, wijnkoeler en vrieskast vormen het hart van deze keuken, terwijl een stoomoven, gasfornuis, Quooker en een aanrechtblad van Atelier Stone met Duko spoelbakken u voorzien van alle gemakken die u zich maar kunt wensen. Hier kunt u uw culinaire talenten de vrije loop laten terwijl u geniet van het comfort en de elegantie van deze unieke familievilla.

Sauna tovert uw dagelijkse routine om in een wellnesservaring

Verder vindt u op de begane grond een vorstelijke slaapkamer, royaal in afmeting en doordrenkt met elegantie. Betreed deze oase van rust, compleet met een gietvloer en vloerverwarming voor uw comfort. Deze weelderige kamer herbergt een luxe semi-open badkamer, waarin u kunt ontspannen en tot rust kunt komen in een ligbad of verkwikkende inloopdouche. Het op maat gemaakte bad-/en wandmeubel biedt ruimte voor al uw benodigdheden, terwijl een modern toilet en een verkwikkende sauna uw dagelijkse routine verheffen tot een wellnesservaring. De muren zijn bekleed met versteend hout uit Indonesië wat een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegt aan deze betoverende ruimte. Maar dat is niet alles, geniet van de warmte van een sfeervolle gashaard, terwijl een op maat gemaakt bed met ingebouwde televisie.

Familievilla met Star Wars Bioscoop

Bron: Funda

Verderop in de familievilla leidt de hal richting de garage u langs een reeks volledig op maat gemaakte inbouwkasten, die perfect zijn ontworpen om aan al uw opslagbehoeften te voldoen. En wanneer u zich naar de garage begeeft, wordt u begroet door een verwarmd toevluchtsoord voor uw auto’s, met een gietvloer en elektrisch bedienbare deuren voor het gemakkelijk stallen van twee voertuigen. Deze ruimte, inpandig bereikbaar via de gang, biedt het ultieme gemak met een extra achterdeur naar de tuin, waardoor uw dagelijkse leven naadloos overgaat in de prachtige buitenomgeving.

Familievilla beschikt over bioscoop ingericht naar de “Death Star” van Star Wars

U bereikt de eerste verdieping via de royale overloop met een charmante visgraat houten vloer. Hier wachten u vier weelderige slaapkamers, elk doordrenkt van luxe en comfort. De grootste slaapkamer is een ware oase, compleet met een luxe complete badkamer, balkon en overvloedige kastruimte voor al uw behoeften. De logeerkamer biedt twee op maat gemaakte eenpersoonsbedden, perfect voor gasten die in stijl willen verblijven, terwijl de twee kinderkamers zijn uitgerust met op maat gemaakte eikenhouten kastensystemen en airconditioning, waardoor ze ideale toevluchtsoorden zijn voor jonge geesten. De tweede badkamer is een toonbeeld van moderne elegantie, met een inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator, alles ontworpen om uw dagelijkse routine te verheffen tot een verkwikkende ervaring.

Familievilla met Star Wars Bioscoop

Bron: Funda

Maar de charme van deze villa reikt verder dan de slaapvertrekken. Het kantoor op de eerste verdieping biedt een oase van concentratie en efficiëntie, met op maat gemaakte kasten in kersenhouten afwerking, een koelkast en een televisie voor ultiem gemak. Met airconditioning en een robuuste eikenhouten vloer, is dit de perfecte plek om te werken in comfort en stijl. En voor de liefhebbers van entertainment is er nog meer te ontdekken, het souterrain herbergt een multifunctionele bioscoop, ingericht naar de “Death Star” van Star Wars, met op maat gemaakte meubels, een indrukwekkende geluidsinstallatie en sfeervolle verlichting, waardoor u een meeslepende filmervaring kunt beleven zonder uw huis te verlaten.

Voor meer foto’s of informatie kunt u de volledige advertentie bekijken op de website van Funda.