Dit magnifieke rijtjeshuis, gelegen in de prestigieuze Apollobuurt, nodigt u uit om de hoogtepunten van modern wonen te ontdekken. Met zijn royale proporties, smaakvolle renovaties en sublieme afwerkingen biedt deze woning genoeg op een magnifieke locatie. Van de sfeervolle woonkamer met houthaard tot de weelderige wijnkelder, elk detail ademt een aura van comfort en klasse. Hoewel de prijs hoger ligt dan een gemiddeld rijtjeshuis, € 2.750.000, weerspiegelt dit de uitzonderlijke waarde van de locatie in deze chique buurt.

Rijtjeshuis in de prestigieuze Apollobuurt kost € 2.750.000

Deze woning op Funda omvat een zorgvuldig ontworpen ruimte verdeeld over meerdere niveaus, waaronder de begane grond, eerste en tweede verdieping, evenals een ruime wijnkelder met bergruimte. Een grondige renovatie in 2018 heeft de woning getransformeerd tot een oase van moderne luxe, waar hoogwaardige en duurzame materialen zijn gebruikt om een verfijnde sfeer te creëren. Dubbele beglazing, glas-in-staal taatsdeuren en luxe designverlichting voegen een vleugje elegantie toe aan elke ruimte, terwijl de prachtige eikenhouten parketvloer, deels gelegd in een visgraatmotief, een tijdloze uitstraling biedt. Buiten bieden een beschut gelegen achtertuin, een voortuin met bordes en twee balkons de perfecte setting voor ontspanning en vermaak. Met de unieke ligging van het rijtjeshuis in de Apollobuurt, royale afmetingen en verfijnde afwerkingen, belooft deze woning een waar paradijs te zijn op een fantastische locatie.

Rijtjeshuis in de prestigieuze Apollobuurt te koop voor € 2.750.000

Bron: Funda 

Bij het betreden van deze elegante residentie via de uitnodigende voortuin met zijn bordes, wordt u begroet door een tochtportaal met een gezellig zitje en een opvallende glas-in-staal deur die naadloos overgaat in de sfeervolle woonkamer. Terwijl u verder gaat, ontdekt u aan uw linkerhand een praktische garderobe met extra opbergruimte, een gastentoilet en een toegang tot de ruime kelder, waardoor een gevoel van georganiseerde elegantie in de woning wordt gecreëerd.

Woonkamer met een warme gloed van de houthaard

De begane grond onthult een doordachte indeling in drie uitnodigende ruimtes. Aan de voorzijde strekt zich de knusse woonkamer uit, met zijn uitnodigende erker en het warme gloed van een houthaard. Het middendeel omvat een royale eetruimte, compleet met een op maat gemaakte inbouw/servieskast die zowel praktisch als stijlvol is. Aan de achterzijde bevindt zich het hart van de woning, een uitnodigende woonkeuken die uitkijkt op de tuin. Hier prijkt een indrukwekkend kookeiland, omringd door een gezellige bar aan de tuinzijde. De keuken straalt luxe uit met zijn contrasterende donkergroene kasten en massief marmeren werkblad, terwijl hoogwaardige inbouwapparatuur zorgt voor een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Een subtiel detail, de houten doorkijkwand, voegt een vleugje speelsheid toe en creëert een harmonieuze verbinding tussen binnen en buiten.

Rijtjeshuis in de prestigieuze Apollobuurt te koop voor € 2.750.000

Bron: Funda

Boven, op de eerste verdieping, biedt een prachtige trap een toegang tot een oase van comfort en stijl. Ruime kamers aan zowel de voor- als achterzijde van het huis belichamen veelzijdigheid, met een serene werkkamer en een gezellige zitkamer. De voormalige hoofdslaapkamer aan de voorzijde straalt rust uit met een en-suite badkamer, terwijl aan de achterzijde openslaande deuren toegang bieden tot het balkon. Op de tweede verdieping verwelkomt een ruime hal u, omringd door drie comfortabele slaapkamers, elk voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde baadt in natuurlijk licht, terwijl de achterzijde een ruime tweede slaapkamer en een veelzijdige werkruimte biedt.

Dakterras met een prachtig uitzicht en een ruime wijnkelder

Een trap hoger, biedt het platte dak de mogelijkheid voor een dakterras met een prachtig uitzicht, terwijl de kelder een praktische opslagruimte en een ruime wijnkelder herbergt. Met zijn doordachte indeling, hoogwaardige afwerkingen en daarnaast overvloed aan natuurlijk licht, biedt dit huis een perfecte combinatie van comfortabel en verfijnd wonen op een fantastische locatie in Amsterdam.

Rijtjeshuis in de prestigieuze Apollobuurt te koop voor € 2.750.000

Bron: Funda

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via Funda.