Tim van Rijthoven, de veelbelovende Nederlandse tennisser, heeft onlangs zijn wagenpark uitgebreid met een opvallende toevoeging, een Wimbledon witte Audi E-Tron GT RS. Deze elektrische bolide is niet alleen een lust voor het oog, maar belichaamt ook de elegantie en stijl die Tim op de tennisbaan kenmerkt. Met dank aan de genereuze steun van ‘van den Udenhout’, zal Tim van Rijthoven de komende tijd in stijl de wegen betreden terwijl hij zich voorbereidt op het aanstaande gras seizoen.

Wimbledon witte Audi E-Tron GT RS voor tennistalent Tim van Rijthoven

Tim van Rijthoven is een veelbelovende professionele tennisser uit Nederland, wiens naam synoniem staat voor vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Tim heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd, ondanks de uitdagingen die hij onderweg tegenkwam. Als junior bereikte hij een opmerkelijke 13e plaats op de Wereldjongerenranglijst in 2015. Sindsdien heeft hij zich gevestigd als een geduchte tegenstander, zowel op nationaal als internationaal niveau. Met overwinningen op prestigieuze toernooien, waaronder het Libéma Open in Rosmalen in 2022, waar hij de nummer 2 van de wereld versloeg, Daniil Medvedev, heeft Tim zijn naam gevestigd als een van de opkomende talenten in de wereld van tennis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim van Rijthoven (@timvrijthoven)

Met zijn vastberadenheid en talent heeft Tim van Rijthoven bewezen een geduchte speler te zijn op het tennisveld. Maar buiten de baan heeft Tim ook een voorliefde voor stijl en innovatie, wat blijkt uit zijn recente aanschaf van een Wimbledon witte Audi E-Tron GT RS. Op Instagram deelt de tennisspeler zijn nieuwe bolide in samenwerking met ‘van den Udenhout’. Hij test dan ook even of zijn tennisracket wel in de kleine opbergruimte past onder de motorkap. In ditzelfde bericht deelt de tennisspeler een update over zijn blessure, het gaat iedere dag beter en hoopt snel weer op de baan te staan.

Elektrisch aangedreven Gran Turismo

De Audi RS e-tron GT, een elektrisch aangedreven Gran Turismo, belichaamt passie, vooruitgang en precisie tot in het kleinste detail. Gebouwd op de locatie Böllinger Höfe nabij Neckarsulm, staat deze bolide symbool voor innovatie en vakmanschap. Het interieur van de Audi RS e-tron GT is doordrenkt van luxe en comfort, met de bestuurder centraal in de ervaring. Het sculpturale design combineert de dynamische proporties van een gran turismo met de kenmerkende stijl van een Audi RS-model. Optionele kenmerken, zoals het carbondak, voegen niet alleen stijl toe, maar beloven ook een lichtgewicht en duurzaamheid.

Met een vermogen van 440 kW en een indrukwekkende acceleratie van 0-100 km/h in slechts 3,3 seconden, belooft de Audi RS e-tron GT een opwindende rijervaring. Het strakke en pure ontwerp wordt verder versterkt door details zoals de lichtstrook met animatie aan de achterzijde en de optionele matrix-ledkoplampen met Audi-laserlicht aan de voorkant, die niet alleen zorgen voor een dynamische uitstraling, maar ook voor uitstekende zichtbaarheid en veiligheid. Met zijn universele aantrekkingskracht en vooruitstrevende ontwerp is de Audi RS e-tron GT een lichtend voorbeeld van dynamiek en innovatie in de wereld van elektrische auto’s. De Nederlandse tennisster heeft daarnaast de bollide ook nog eens in een Wimbledon witte uitvoering, een knipoog naar zijn tennis carrieré.