In het hart van een van ’s werelds meest bruisende steden ligt een residentie die het toppunt van luxe en comfort belichaamt. Deze exclusieve villa in Las Vegas, geprijsd op $ 18,5 miljoen, biedt niet alleen een ongeëvenaard woonoppervlak en adembenemende uitzichten, maar staat ook symbool voor architectonische excellentie. Met zijn rijke voorzieningen en zorgvuldig ontworpen ruimtes spreekt dit eigendom tot de verbeelding van iedereen die droomt van een leven in ongekende weelde.

Uiterst luxueuze villa met uitzicht op Las Vegas moet $ 18,5 miljoen opleveren

Op 950 vierkante meter biedt deze villa meer dan genoeg ruimte om te leven, werken en ontspannen. De elektrische schuifdeuren geven moeiteloos toegang tot verschillende delen van het huis, terwijl de vloerverwarming zorgt voor een constante aangename temperatuur. Het interieur is uitgerust met meerdere zwembaden inclusief een buitenzwembad dat grenst aan indrukwekkende hoge plafonds en een marmeren keuken waaruit men panoramisch uitzicht heeft over de stad. Dit alles wordt gecomplementeerd door luxe afwerkingen die elke hoek van het huis sieren.

Villa Las Vegas

Bron: Sotheby’s Realty

Recreatieve voorzieningen in overvloed

Het pand laat niets te wensen over als het gaat om recreatie en ontspanning. Of u nu wilt sporten in de goed uitgeruste home gym of wilt relaxen in de jacuzzi naast het grote buitenzwembad, deze villa heeft het allemaal. Voor wie op zoek is naar wat meer privacy, is er zelfs een extra groot zwembad weggestopt onder de trap ideaal voor die rustige momentjes.

De slaapkamers bieden elk een uniek adembenemend uitzicht waardoor u elke ochtend wakker wordt met de stad aan uw voeten. De badkamers zijn rijkelijk ontworpen met hoogwaardig marmer, grote schuifdeuren en ruime inloopdouches die zorgen voor een serene start of afsluiting van uw dag.

Villa Las Vegas

Bron: Sotheby’s Realty

Een exclusief en ambitieus eigendom

Als creatie van Blue Heron Home met subtiele James Bond-hints vertegenwoordigt deze luxueuze residentie niet alleen de top in moderne woningen, maar ook een levensstijl gereserveerd voor hen die zich kunnen wentelen in dergelijke exclusiviteit. Dit eigendom is daarmee niet alleen een thuis, maar ook een statussymbool beschikbaar alleen voor hen wiens financiële middelen even ambitieus zijn als hun dromen.

Deze villa vertegenwoordigt het neusje van de zalm onder luxewoningen niet alleen binnen Las Vegas maar wereldwijd. Met haar doordachte design, overvloedige luxevoorzieningen en exclusieve locatie is ze meer dan slechts een huis; ze is dé definitie van dromerige weelde. Bekijk hier de advertentie.