Als een van de meest herkenbare figuren in de wereld van sport en entertainment, blijft David Beckham zijn levensstijl naar een hoger niveau tillen. Recentelijk heeft hij zijn liefde voor het zeilen naar nieuwe hoogtes gebracht door een upgrade van zijn jacht, van de Riva Argo 90 naar het indrukwekkende Riva 130 Bellissima-vlaggenschip, met een waarde van maar liefst 20 miljoen dollar. Dit nieuwe jacht is niet alleen een symbool van luxe en weelde, maar markeert ook Beckham’s blijvende invloed op en buiten het voetbalveld.

David Beckham voorziet zijn jacht van een ongekende upgrade

De upgrade van David Beckham zijn jacht illustreert zijn voorliefde voor het allerbeste. Het Riva 130 Bellissima-vlaggenschip, een 30 meter lang jacht, is een toonbeeld van maritieme pracht. Het biedt plaats aan 10 gasten in 5 VIP-hutten, elk ontworpen met oog voor detail en luxe. Bovendien is het jacht uitgerust met voorzieningen zoals een jacuzzi, een zwemplatform en een garage, wat zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring op het water. Deze upgrade weerspiegelt Beckham’s status als een wereldwijd icoon en zijn streven naar excellence, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

David Beckham jacht

De financiële kracht van David Beckham

De mogelijkheid van David Beckham om een jacht van $ 20 miljoen aan te schaffen, is grotendeels te danken aan zijn indrukwekkende verdiensten. In slechts twee jaar tijd heeft hij een geschatte $ 225 miljoen verdiend, waardoor hij een van de rijkste sportpersoonlijkheden ter wereld is. Bovendien wordt zijn voetbalclub, Inter Miami, naar verwachting meer dan een miljard dollar waard. Deze financiële kracht stelt Beckham in staat om te investeren in passies zoals zeilen en tegelijkertijd zijn invloed in de sportwereld te vergroten.

Een familieoase

Naast het Riva 130 Bellissima-vlaggenschip, geniet Beckham ook van het superjacht “Zeven”, een 40 meter lang schip gebouwd door de Riva-scheepswerf in Italië. Dit jacht, speciaal ontworpen om het grote gezin van Beckham te huisvesten, beschikt over een strandclub, een zwembad en ruime loungeruimtes in de buitenlucht. Het luxueuze interieur biedt veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning, waaronder een jacuzzi op het bovendek en een zwemplatform op het benedendek. Deze investeringen benadrukken Beckhams liefde voor familie, luxe en het leven op zee.

David Beckham’s passie voor het zeilen en zijn recente upgrade naar het Riva 130 Bellissima-vlaggenschip illustreren zijn levensstijl van luxe en succes. Zijn vermogen om te investeren in dergelijke prachtige jachten getuigt van zijn financiële succes en zijn invloed in de wereld van sport en entertainment. Met zijn voet in de deur bij het MLS-team, Inter Miami, en zijn tijd doorbrengend op de prachtige kusten van Miami, blijft Beckham een symbool van ambitie en elegantie op het wereldtoneel.