De vastgoedmarkt heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de vermelding van een adembenemend penthouse in Dorado Beach, A Ritz-Carlton Reserve, Puerto Rico. Met een vraagprijs van $49 miljoen, vestigt dit pand een nieuw record als de duurste vermelding op het Amerikaanse grondgebied. Deze ontwikkeling markeert een significante gebeurtenis in de luxe vastgoedsector en benadrukt de toenemende waarde van unieke, eersteklas woonervaringen.

Strandvilla in Puerto Rico is de duurste woning van het eiland

Het hart van dit exceptionele aanbod is de ongekende combinatie van prachtige architectuur en het hoogste niveau van comfort en luxe. Het penthouse, gelegen in een exclusief condominiumcomplex aan het strand, spreidt zich uit over ongeveer 4.200 vierkante meter. De woning omvat vier slaapkamers, vijf badkamers, rijke hardhouten vloeren en hoge plafonds. Dit samen creëert een sfeer van ruimtelijkheid en luxe. De gastronomische keuken en ruime hoofdslaapkamer met spa-achtige voorzieningen verhogen het comfort, terwijl het enorme dakterras van 2.609 vierkante meter met een overloopzwembad en amusementsruimte in de buitenlucht de ultieme luxe ervaring biedt. Met een direct uitzicht op de Atlantische Oceaan, biedt dit penthouse een ongeëvenaarde woonervaring.

Gemeenschappelijke voorzieningen en unieke kansen

Buiten de privé luxe van het penthouse zelf, biedt de accommodatie toegang tot een scala aan eersteklas voorzieningen. Bewoners kunnen genieten van exclusieve golfbanen, hoogwaardige restaurants, tennisbanen en een uitgebreid fitness- en wellnesscentrum. De aanzienlijke maandelijkse VvE-vergoeding weerspiegelt de exclusiviteit en het brede scala aan voorzieningen die beschikbaar zijn voor de bewoners. De makelaar onderstreept de zeldzaamheid en de unieke investeringsmogelijkheid die dit merkpenthouse biedt, wat aanduidt op een investering die zowel luxueus als potentieel lucratief is.

Opmerkelijke vraag en potentiële transactie

De vraag naar luxe vastgoed in exclusieve locaties is aan het stijgen, en dit penthouse symboliseert een bijzonder aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. Mocht dit onroerend goed verkocht worden tegen de vraagprijs, dan zou het de grootste woningtransactie in de geschiedenis van Puerto Rico zijn. Dit benadrukt niet alleen de waarde die aan dergelijk vastgoed wordt toegekend, maar ook de aantrekkelijkheid van Puerto Rico als locatie voor eersteklas vastgoedinvesteringen.

Duurste woning Puerto Rico

Bron: Focuzz Photography Puerto Rico

Het $ 49 miljoen kostende penthouse in Dorado Beach vertegenwoordigt de ultieme vorm van luxe en exclusiviteit. Met zijn uitgebreide woonruimtes, eersteklas voorzieningen en adembenemende uitzichten, biedt het een unieke kans voor de meest veeleisende kopers. Dit recordbrekende vastgoedaanbod onderstreept de groeiende vraag naar luxe eigendommen in Puerto Rico. Ook belooft het een nieuwe standaard te zetten in de vastgoedmarkt.