In het Brabantse Teteringen is een wel heel bijzondere object te koop verschenen. Aldaar prijkt namelijk een prachtige glazen exclusieve villa in een prachtige omgeving tussen de bossen. Het aanzicht is wat ons betreft al genoeg reden om eens even van dichterbij een kijkje te nemen.

Waanzinnige exclusieve villa moet op Funda zeker € 5,5 miljoen opleveren

Zoals de advertentie op Funda omschrijft, biedt de woning “een ongeëvenaarde levensstijl in een idyllische omgeving”. Met zijn adembenemende architectuur, hoogwaardige afwerking en uitgestrekte terrein is dit een unieke kans voor degenen die op zoek zijn naar ultieme luxe en comfort.

Funda Teteringen

Hoewel het aanzicht an sich al een vermelding waard is, draait het in een verkoopadvertentie op Funda toch vaak ook om de binnenkant. En ook die misstaat niet. Bij binnenkomst in de villa wordt u direct verwelkomd door een overvloed aan natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel dankzij de grote ramen en hoge plafonds. Alle ruimtes zijn met grote zorg en stijlvol ontworpen, en bieden een gezonde combinatie van zowel stijl alsook functionaliteit. Door de open indeling is er sprake van een open overgang tussen alle ruimtes.

Funda Teteringen

Het middelpunt van deze exclusieve villa wordt benadrukt door de ruime, maar ook gezellige woonkamer, die is voorzien van een open haard. De ideale plek om de koude winteravonden met uw geliefden door te brengen. De keuken kan rustig worden bestempeld als een waar walhalla voor degenen die een liefhebber van koken zijn. Deze beschikt immers over hoogwaardige apparatuur en voldoende ruimte voor culinaire creativiteit. De eetkamer biedt dan weer een elegante setting om te genieten van deze heerlijke maaltijden.

Fitnessruimte, bioscoopruimte en een wijnkelder

Op de eerste verdieping vinden we de vier luxe slaapvertrekken met ook meerder royale badkamers. De master suite is een oase van rust en comfort, met een eigen en suite badkamer en een eigen kleedkamer. De verdere aanwezigheid van onder meer een fitnessruimte, bioscoopzaal en zelfs een wijnkelder zorgen ervoor dat u het niet aan niets ontbreekt.

Ook de tuin speelt hier absoluut een rol in. Deze tuin, te midden van het perceel van 5.000 m², is prachtig aangelegd en beschikt onder meer over een ruim terras. Door de verschillende hoekjes en terrassen die om de prachtige zwemvijver zijn gecreëerd geeft het geheel een speels karakter. Verder beschikt de villa over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De omgeving staat bekend om zijn rustige en groene omgeving, terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen en uitvalswegen ligt. U bevindt zich op korte afstand van Breda, waar aan winkels, restaurants, scholen en recreatieve faciliteiten geen gebrek is.