De populaire streamer Darren, beter bekend als “IShowSpeed” heeft onlangs zijn fans verrast door zijn allereerste auto te onthullen. Met opwinding deelde de 19-jarige foto’s op sociale media van zijn gloednieuwe Lamborghini Huracán, gekenmerkt door een opvallende Cristiano Ronaldo-thema. Darren staat bekend als een gepassioneerde fan van de Portugese voetballegende en zijn nieuwste aanwinst laat duidelijk zijn bewondering voor deze iconische sportpersoonlijkheid zien.

IShowSpeed zijn grote liefde voor Cristiano Ronaldo

Darren Jason Watkins Jr. staat online bekend als IShowSpeed, of eenvoudigweg Speed, een Amerikaanse YouTuber en rapper. Hij is het meest bekend om zijn gevarieerde livestreams, waarin hij voornamelijk videospellen speelt, waaronder FIFA, Fortnite en Roblox. Van 2021 tot 2022 verwierf hij aanzienlijke populariteit, mede dankzij het circuleren van opvallende clips van zijn live streams op sociale mediaplatforms. In 2022 werd hij uitgeroepen tot Breakout Streamer of the Year, met zijn charismatische persoonlijkheid en diverse inhoud heeft IShowSpeed een trouwe aanhang verzameld, die hem volgt op zijn avonturen in de wereld van gaming en entertainment. Zijn ‘in real life’-streams vanuit stadions tijdens het kijken naar het wereldkampioenschap en andere competities hebben honderdduizenden views op zijn kanaal opgeleverd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IShowSpeed (@ishowspeed)

Al lang voordat hij zijn droomauto verwierf, had IShowSpeed een diepe toewijding aan zijn idool Cristiano Ronaldo. Als een trouwe fan van de aanvaller van Al Nassr heeft Darren herhaaldelijk de reis naar Saudi-Arabië gemaakt om Ronaldo in actie te zien spelen. Zijn passie voor de sport heeft hem niet alleen naar verre landen gebracht, maar heeft ook bijgedragen aan zijn groeiende populariteit binnen de voetbalwereld. In de afgelopen jaren heeft deze YouTuber exponentieel aan bekendheid gewonnen, wat leidde tot opmerkelijke kansen, zoals een uitnodiging om live te streamen tijdens de laatste Ballon d’Or-ceremonie. Een moment dat de wereld rondging, was toen een verbijsterde IShowSpeed te zien was nadat Lionel Messi de prestigieuze prijs had gewonnen, wat een golf van reacties op sociale media veroorzaakte.

Speed koopt twee Lamborghini’s tegelijk

Zijn bewondering voor de Portugese aanvaller gaat nu dus zelfs zo ver dat hij een op maat gemaakte Lamborghini Huracán heeft verworven, met een opvallende livery die volledig gewijd is aan Ronaldo. IShowSpeed’s keuze voor zijn eerste auto is ronduit spectaculair te noemen. Door te kiezen voor een Lamborghini Huracán, heeft hij niet alleen genoegen genomen met een willekeurig luxe voertuig, hij heeft het omgetoverd tot een rollende eerbetoon aan Cristiano Ronaldo. Het exterieur van de auto pronkt met een levendig ontwerp met Ronaldo’s welbekende viering pose en het embleem van het Portugese nationale team, versierd in de nationale kleuren rood en groen.

De Lamborghini Huracán heeft alleen al een prijskaartje van meer dan € 200.000 los van de Ronaldo opties. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft IShowSpeed ook een tweede Lamborghini aangeschaft, voor dagelijks gebruik nadat een vriend van de streamer hem vertelde dat hij de Huracán niet regelmatig zou kunnen rijden. Voor dagelijks gebruik besloot de streamer een Lamborghini Urus aan te schaffen, om in het thema van het Italiaanse merk te blijven.