Bondscoach Ronald Koeman heeft onlangs zijn intrek genomen in een weergaloos penthouse in het hart van het betoverende Laren. Gelegen in het exclusieve Laerderhorst, is dit luxe toevluchtsoord een ware blikvanger, doordrenkt van historische allure en hedendaags comfort. Met een koopsom van maar liefst € 3,4 miljoen heeft Koeman een indrukwekkende investering gedaan voor deze opmerkelijke residentie. Het penthouse, gelegen op een perceel van ruim 5000 m², straalt een tijdloze elegantie uit, gerealiseerd door het gerenommeerde team van Vlassak-Verhulst. Met slechts één penthouse en vier appartementen in het complex, biedt deze woning een exclusieve leefomgeving die privacy en grandeur combineert.

Ronald Koeman koopt weelderige residentie voor € 3,4 miljoen

Ronald Koeman is een iconische figuur in het Nederlandse voetbal en daarbuiten. Als voormalig profvoetballer heeft hij indrukwekkende prestaties geleverd, zowel op club- als internationaal niveau. Met vier Nederlandse Kampioenschappen, een Europees kampioenschap met het Nederlands elftal en twee Europacup overwinningen met PSV en FC Barcelona, heeft Koeman zijn naam vereeuwigd in de voetbalgeschiedenis. Bovendien staat hij bekend als de meest scorende verdediger aller tijden, met 193 doelpunten in 533 competitieduels. Na zijn succesvolle spelerscarrière heeft Koeman zich ook bewezen als een vooraanstaande trainer, met leidinggevende posities bij topclubs als Ajax, PSV, Feyenoord en zijn droomclub FC Barcelona. Recentelijk keerde Koeman terug naar de leiding van het Nederlands elftal, waarbij hij een contract tekende tot en met het WK van 2026.

Penthouse Ronald Koeman

Bondscoach Ronald Koeman heeft recentelijk opnieuw zijn intrek genomen in het schilderachtige Gooi, zo meldt Bekende Buren. Na een korte tussenstop in een dubbel bovenhuis in Amsterdam, heeft Koeman nu zijn oog laten vallen op een adembenemende woning in het pittoreske Laren. Hij verwierf deze weelderige residentie voor een bedrag van € 3,4 miljoen. Het is opmerkelijk dat Koeman, die in 2021 zijn villa in Naarden verruilde voor een leven in de hoofdstad, opnieuw de rust en pracht van het Gooi opzoekt. Met een hypotheek van € 3.260.000 op het pand, lijkt het erop dat Koeman deze keer dus vastbesloten is om zijn nieuwe thuis te vestigen in het Groene Hart van Nederland.

Royaal penthouse van 270 m² voor de bondscoach

Ronald Koeman heeft onlangs een penthouse gekocht in het exclusieve appartementencomplex De Laerderhorst, welke de allure van een miljoenenvilla heeft. Het betreden van dit royale 270 m² penthouse laat direct een gevoel van ruimte en comfort opwellen. Met een doordachte U-vormige plattegrond, biedt het penthouse een aangename en daarnaast een praktische leefomgeving. De open en lichte zitkamer, eetkamer en keuken vloeien naadloos in elkaar over en bieden toegang tot ruime terrassen, waar de bondscoach kan genieten van een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte “landerijen”. Een ruim kantoor completeert de lange zijde van het penthouse, terwijl de twee slaapkamers zich elk bevinden in een eigen vleugel, voor optimale privacy. Elke slaapkamer heeft een luxe badkamer, waarbij de master bedroom ook nog eens beschikt over een ruime kleedkamer. Wat dit penthouse echt bijzonder maakt, is het adembenemende uitzicht dat wordt geboden door de grote ramen en terrassen, die een panoramisch zicht bieden over de groene omgeving.

Penthouse Ronald Koeman

De locatie is perfect, op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Laren en nabij het beroemde Singer Museum in de buurt Laren-Steenbergen. Met gemakkelijke toegang tot de A1 zijn werk of sociale verplichtingen elders in het land eenvoudig te bereiken voor Koeman. Voor liefhebbers van recreatie biedt de omgeving diverse mogelijkheden, zoals tal van golfbanen in ’t Gooi en charmante jachthavens langs het Gooimeer. In het Goois Natuurreservaat kan de bondscoach genieten van eindeloze wandelingen of paardrijtochten, terwijl liefhebbers van gastronomie snel de weg vinden naar de charmante horecagelegenheden in Laren, Blaricum en omstreken.