Het krijgen van een auto op de 18e verjaardag is iets wat voor slechts een paar van ons is weggelegd. Mocht u toch de gelukkige zijn, is het vaak niet een auto die u in uw stoutste dromen heeft voorgesteld. Voor een 18-jarige jongen uit India is dit echter wél het geval. Hij mocht van zijn steenrijke vader een heuse Lamborghini Huracán STO in ontvangst nemen.

18-jarige Indiase jongen krijgt een Lamborghini Huracán STO cadeau voor zijn verjaardag

De gelukkige luistert naar de naam Tarush Rungta. Zijn vader is Vivek Kumar Rungta, een steenrijke zakenman uit India. Rungta verdiende zijn sporen als investeerder gespecialiseerd in evenementenplanning, concertplanning en evenementenmanagement.

Als blijk van onvoorwaardelijke liefde voor zijn zoon, besloot Rungta zijn zoon op zijn 18e verjaardag te verrassen met een wel heel bijzonder cadeau, te weten een gloednieuwe Lamborghini Huracán STO, volledig gehuld in de typerende gele Lamborghini-kleur. Tarush, ondanks zijn leeftijd bekend als fervent autoliefhebber, kon zijn geluk logischerwijs niet bedwingen en deelde het moment op Instagram. Te zien is dat vader en zoon – inclusief de hele familie – een dealer in de Verenigde Arabische Emiraten binnenlopen, en daar samen met de dealer het doek van de gloednieuwe Huracán trekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tarush Rungta (@tarushrungta)

De beschrijving van de video luidt: “Overvloedige liefde en dankbaarheid aan mijn geweldige vader voor het buitengewoon magisch maken van mijn 18e verjaardag, met het geschenk van mijn droomauto! Jullie liefde en steun betekenen alles voor mij.”

Specificaties

Onder de motorkap van de prachtige bolide rust een atmosferische 5,2-liter V10-motor, die maar liefst 640 pk aan vermogen levert. Van 0 naar 100 accelereren doet hij in slechts drie seconden. De topsnelheid ligt op zeker 310 kilometer per uur.

Ondanks zijn jonge leeftijd, is deze gloednieuwe Huracán niet het enige moois wat in de garage van de familie Rungta te bewonderen is. Zo heeft zoonlief ook onder meer een Tesla Model X, een Ducati-motor en een Hummer EV achter de garagedeur staan.