’s Lands megalomane woningen zijn vaak te vinden op plekken als Wassenaar en Bloemendaal of in het Gooi. Soms vergeten we dat er buiten deze welbekende plaatsen ook nog genoeg andere mooie plekken zijn. Zoals Zeeland, waarin de duurste woning van die provincie in Burgh-Haamstede te koop wordt aangeboden. Vraagprijs? € 3,3 miljoen.

De duurste woning van Zeeland beschikt over alle nodige faciliteiten

U heeft hem wellicht al voorbij zien komen in de nieuwste FundaFun-aflevering, maar in het duindorp Burgh-Haamstede staat aan de Strandweg 38 de, althans op Funda, duurste woning van Zeeland te wachten op een nieuwe eigenaar. De makelaar omschrijft de woning als een ‘rietgedekt, ruim maar knus familiehuis’.

Duurste woning van Zeeland

De woning is gelegen op een absolute toplocatie, direct aan de voet van de duinen en het strand van de Noordzeekust, op een perceel van 9.995 m² eigen grond. Burgh-Haamstede is gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland. Dat is het meest noordelijke Zeeuwse eiland, waardoor de verbinding met Rotterdam en de uitvalswegen N57 en N59 erg goed is. Bovendien zijn alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels en horeca, maar ook een stuk ongerepte natuur binnen handbereik.

Inpandig zwembad

Bij het betreden van het immense perceel, valt eerst vooral de ellenlange oprit op. Deze is afsluitbaar en heeft zelfs een rotonde. Tevens is er, uiteraard, voldoende parkeergelegenheid, gemarkeerd door een vrijstaande rietgedekte dubbele garage en een dubbele inpandige garage. In de woning valt bij binnenkomst direct de royale hal met vide en een schitterende handgemaakte trapopgang op. Als we in de woonkamer geraken, zien we dat deze is voorzien van een gezellige erker, schouw, dubbele openslaande deuren en een prachtig uitzicht op de duinen en de tuin. Uitzicht op de tuin heeft u ook vanuit de ruime eetkeuken.

Duurste woning van Zeeland

Verder is er op de begane grond een slaapkamer met en suite badkamer te vinden. In totaal zijn er vijf slaapkamers, waarvan de master bedroom is voorzien van een dressing, balkon en luxe en suite badkamer op de etage. Op dezelfde etage vinden we overigens ook de drie overige slaap- en werkkamers, met gasten badkamer.

Duurste woning van Zeeland

De paradepaardjes van deze woning zijn echter toch het inpandige zwembad, de wijnkelder en de bar/buitenkeuken, die resideren in deze woning naar een nieuw, luxueus niveau tillen.