De laatste boot lancering van het in Zoeterwoede-Rijndijk gevestigde Mulder Shipyard is het volledig op maat gemaakte Mulder Solis jacht en is het grootste project tot nu toe opgeleverd door deze Nederlandse jachtbouwer. Ontworpen in samenwerking met de Britse design studio Claydon Reeves, werd het 34 meter lange jacht gebouwd, op speciaal verzoek van de toekomstige eigenaar, als een open concept schip dat gasten in staat stelt verbonden met elkaar te zijn en elkaar overal aan boord te kunnen ontmoeten.

01

De free-flowing jacht vitrines een tweeledige zonnedek gebied: de ene kant heeft een halve maan eettafel met stoelen halve cirkel onder een hard-top luifel, en de andere kant een hot tub, semi-natte bar, en getogen zonnebank. Een verborgen trap leidt naar het hoofddek, die een vrolijke lounge, een VIP-cabine met een dakraam en gigantische ramen, en een eethoek die buiten trechters op een neerklapbare rijtjeshuizen. Versierd met witte lederen en stoffen, bevat de luchtige master suite ingebouwde zitplaatsen en een bureau.

05

Uitgevoerd met een stalen romp en een aluminium opbouw, het jacht cruises op ongeveer 10 knopen en kan een transatlantisch bereik van 3.800 nautische mijlen te bereiken met behoud van een snelheid van 10 knopen. Voor meer informatie zie www.jachtwerfmulder.nl.

Nog meer Nederlandse jachten vind je hier.

04
06
03
08
07