Huizen aan het water zijn altijd waardevol geweest. Dit is zeker in Dubai niet onopgemerkt gebleven met de aanleg van diverse Palmeilanden waar elke villa aan het water ligt. Maar nu gaan ze in Dubai nog een stapje verder, met deze drijvende villa’s. De villa combineert het comfort van een luxe villa met alle voordelen van een luxe jacht, waardoor de bewoners dag in en dag uit waterplezier kunnen beleven.

Een van de hoogtepunten van de villa is de onderwater slaapkamer, die uitzicht heeft op een koraal tuintje van 55 vierkante meter door het grote glazen raam. Deze villa is vooral een uitdrukking van de ontwerpers om te laten zien wat in Dubai mogelijk is. De villa is te koop voor een goede 3,3 miljoen dollar. (via: LuxuryLauches.com)

pure-luxe-dubai-drijvende-villa-1
pure-luxe-dubai-drijvende-villa-2
pure-luxe-dubai-drijvende-villa-4
pure-luxe-dubai-drijvende-villa-5
pure-luxe-dubai-drijvende-villa-6

Lees ook: Deze Mega Villa in Beverly Hills Gaat $ 100 miljoen Kosten