Het ziet ernaar uit dat Justin Bieber veel plezier aan het beleven is nadat hij zijn ‘Purpose World Tour’ heeft afgesloten. In de video kunnen we zien dat de zanger groots feest viert in Hawaii met zijn vrienden in deze nog grotere villa. Bieber en zijn vrienden werden gespot in Hawaii in deze prachtige villa aan het strand van 6,8 miljoen dollar genaamd ‘Water Falling Estate’.  Hij schijnt de villa voor twee weken te hebben gehuurd voor 10.000 dollar per nacht.

De zanger die net weer twee immens populaire nummers heeft uitgebracht met DJ Snake en Major Lazer schijnt de tijd van zijn leven te hebben gehad met vrienden en modellen. Niet vreemd met alle faciliteiten van de villa, waaronder een tennis baan, basketbalveld en het zwembad met geweldig uitzicht. Check hierboven de video om de villa eens goed te bekijken.

Lees ook: Binnenkijken bij Rihanna

justin-bieber-hawaii-002