De Lamborghini Aventador werd 6 jaar geleden losgelaten in de wereld. Maar de Italiaanse supercar ontwikkelaar verrast ons nu allen met een vervroegd kerstcadeau. De nieuwe 2017 Lamborghini Aventador S is namelijk geïntroduceerd, met een nog agressiever ontwerp, nieuwe rijdynamica en een nieuwe versie van de 6,5 liter V12 motor.

De nieuwe ‘S’ versie laat vernieuwde uiterlijke verbeteringen zien, zoals een agressievere neus en een vernieuwde carbon luchtafvoer aan de achterkant van de bolide. Al deze verandering verbeteren de wegligging waardoor de auto beter te besturen wordt.

Met de vernieuwde V12 motor heeft de auto maar 2,9 seconden nodig om de 100km p/u te behalen. De vernieuwde Aventador S heeft een topsnelheid van 350 km p/u. Ook het interieur is vernieuwd, met een TFT digital dashboard en ingebouwde Apple CarPlay.

De nieuwe Lamborghini Aventador S wordt vanaf lente 2017 geleverd en de prijs begint bij $421.350,- in de Verenigde Staten.

Lees ook: Verassing! Speciale Exclusieve Ferrari J50 Onthult in Tokyo