De villa in Beverly Hills waar Elvis samen met Priscilla Presley heeft gewoond vanaf 1967 staat nu op de markt. De koning van rock & roll heeft toentertijd $400.00,- betaald voor het huis. De wijk Beverly Hills was in die tijd nog in opkomst onder the rich and famous van Amerika. In 1973 ging het stel uit elkaar en sindsdien is er niet veel meer gebeurt met de villa. Totdat mede-oprichter van het Hard Rock Café in 2012 het huis plat wilde gooien voor zijn eigen plannen.

Door publiek protest tegen het platgooien van Elvis’ villa is het alsnog gered van de afgrond. Daarna heeft hij het huis weer verkocht in 2014, nu 3 jaar later, staat het huis wederom te koop, zo meldt Robb Report.

Ga voor meer informatie naar theagencyre.com

Lees ook: Nederlands Succes in Marbella: Essenza Living Winnaar “Beste Spaanse Villa”