Het Oostenrijkse bedrijf “Orsós Islands” is met een heel spannend en vernieuwend concept voor de ultieme luxe vakantie gekomen. Wat zij bieden zijn door “de mens” gemaakte ‘eilanden’ die erg veel lijken op drijvende droomhuizen. Het eiland in deze foto’s meet ongeveer 40 x 25 m2 en heeft een totaal van zes dubbele kamers, plus aparte wijken voor het personeel (vier leden). De bouwers van het eiland hebben bijzondere aandacht besteed aan het het feit dat het eco-vriendelijk moest zijn. Het heeft een autonome voeding die werkt op zonne-energie en windenergie.

In termen van voorzieningen en comfort heeft het kunstmatige eiland echt alles wat een luxe liefhebber nodig heeft: een prachtig zonneterras met comfortabele ligstoelen en een jacuzzi, een overdekte barbecue met bar, en alles op het gebied van entertainment en dat ook nog eens onder de waterlijn. Het prachtige aquarium, de kitchenette, het restaurant en de bar zijn te vinden op het hoofddek. Een ander opvallend kenmerk van de Orsós eilanden is dat ze gemakkelijk aan elkaar kunnen worden gekoppeld en verbonden kunnen worden met het vaste land en zo een echt leuk en speciaal woonpark vormen. De prijzen van deze royale drijvende woningen beginnen bij zo’n 4.000.000 Euro.

Lees ook: Het Luxe Iniala Beach House in Thailand is Ongekend Mooi