Vandaag is de dag van de geluksvogels. Eerder vandaag lieten we jullie al zien hoe je een kasteel in de Franse Dordogne kunt winnen. Ditmaal zijn we terug met een andere winactie: keiharde euro’s. De ontwikkelaar achter Fortnite heeft namelijk besloten om de aankomende periode maar liefst 100 miljoen dollar in het spel te steken – als te winnen prijs. Dan spitsen onze oren natuurlijk. 

Epic Games stopt 100 miljoen in de felbegeerde prijzenpot

Dat de game een van de meest populaire games van het moment is, dat moge duidelijk zijn. Het is een Battle Royal spel, dat wil zeggen dat je met een grote hoeveelheid spelers tegelijkertijd de strijd aangaat. Op het internet duiken al maandenlang video’s op waarin het spel centraal staat en gamers enorm opgaan in de actie die het spel met zich meebrengt. Het lijkt er dus op dat Epic Games een gouden greep heeft gedaan door het spel te ontwikkelen en dat betaalt zich nu uit – letterlijk en figuurlijk.

via GIPHY

 

Fortnite hard op weg naar ongelooflijke omvang

In een zeer summiere blogpost van Epic Games werd aangekondigd dat het bedrijf maar liefst 100 miljoen dollar zal gaan verdelen onder E-sporters tijdens een groot toernooi. Deze som geld zal geïnvesteerd worden in het komende seizoen (2018 – 2019). Hierin zullen spelers dus in staat worden gesteld om deze gigantische prijs te winnen. Veel meer details worden er niet naar buiten gebracht. Epic Games maakt wel duidelijk dat ze Fortnite zo aantrekkelijker willen maken. Niet alleen het spelen van, maar ook het kijken naar het spel wordt gestimuleerd. Mocht je het spel nog niet spelen, dan is nu dus het moment om in te stappen. Oefen alvast een beetje, zodat je in het komend jaar een greep kunt doen naar astronomische bedragen. Als je dan toch bezig bent, speel het dan ook meteen op deze zeer stijlvolle Xbox.

Bron: Epic Games