Het lijkt er inmiddels op dat we een fiks percentage van de verkoop mogen ontvangen – mits het huis verkocht wordt – maar niets is minder waar. Reinout Oerlemans weet z’n gigantische landhuis in Laren gewoon niet te slijten. Het huis is inmiddels al zo vaak uit de verkoop gehaald en weer in de etalage gezet dat we bijna denken dat hij ermee jojo’t. Wisten we jullie in het begin van dit jaar nog te melden dat z’n landgoed uit de verkoop werd gehaald (na er al een fikse korting op te hebben gegeven), deze keer brengen we het heuglijke nieuws dat je het weer kunt kopen.

Reinout Oerlemans verkoopt landgoed voor een ‘spotprijsje’

Het begon allemaal bij een verkoopprijs van €8.750.000. Een astronomisch bedrag voor Landgoed Steenbergen, zoals het optrekje heet. Toch is het geen prijs die verbazing doet opwekken, zeker gezien het feit dat we praten over een woning van ruim 700 vierkante meter, in Laren. Het is tenslotte het epicentrum voor iedereen die niet afschrikt van een paar miljoen meer of minder. Je zou verwachten, zeker bij het zien van de foto’s, dat er vast wel een multimiljonair is die dit geweldige onderkomen wil kopen. Zo zal Oerlemans ook gedacht hebben. Niets blijkt minder waar te zijn.

landgoed steenbergen reinout oerlemans woning Laren Pure Luxe

Na die oorspronkelijke prijs van 8,75 miljoen euro besloot hij de vraagprijs te verlagen. Er ging 1,4 miljoen euro van de prijs af. Nu moet wel iemand happen, moet hij gedacht hebben. Nou mooi niet dus. Het resultaat was dat Reinout Oerlemans z’n riante eigendom uit de verkoop haalde afgelopen januari. Nu is het dus opnieuw raak en staat de ‘oude bekende’ wederom in de etalage. Ditmaal voor een vraagprijs van €6.250.000. Inmiddels is de prijs als 2,5 miljoen euro lager dan de oorspronkelijke vraagprijs. We zijn heel erg benieuwd of het ditmaal wel gaat lukken. Voor meer foto’s en een goede omschrijving van de woning en alle faciliteiten, klik je hier naar ons vorige artikel.

landgoed steenbergen reinout oerlemans woning Laren Pure Luxe landgoed steenbergen reinout oerlemans woning Laren Pure Luxe landgoed steenbergen reinout oerlemans woning Laren Pure Luxe

Bron: Bekendeburen