Als je een goed vermogen hebt op weten te bouwen in je leven, dan ben je in staat om een aantal zeer bijzondere uitgaves te doen. Een daarvan is het investeren in een leuk stukje grond. Laten wij nou net een fantastisch lapje grond gevonden hebben in het altijd sfeervolle Beverly Hills. Een beetje uitzicht betaal je natuurlijk. Als je daar dan ook nog een noemenswaardige hoeveelheid vierkante meters bij optelt, nou dan weet je ’t wel. Deze prachtige groene lap staat namelijk te koop, dat vraagt uiteraard om meer info.

Het mooiste uitzicht van Beverly Hills voor een slechts een paar euro

Inmiddels is het algemeen bekend dat je de Amerikaanse grond op moet zoeken om getuige te zijn van de vreemdste zaken. Zo zijn er huisdieren met complete autocollecties aanwezig en rijdt de president in een tank op vier wielen – waar onze Mark het lekker gewoontjes op de fiets doet. Enfin. Inmiddels mogen we nog iets vreemds toevoegen aan dit lijstje, want zeg nou zelf: een stuk grond voor $1.000.000.000 is niet iets wat je iedere dag tegenkomt toch? Uiteraard krijg je daar wel heel wat voor terug. Een lap grond die maar liefst 635.360 vierkante meter telt. Voor de goede orde, dat is 63,5 hectare. Om het geheel nog iets duidelijker te maken: dat zijn ruim 120 voetbalvelden.

beverly hills grond makelaar aaron kirman Pure Luxe

Staat er ook iets op die lap grond? Nou, vrij weinig kunnen we jullie vertellen. Wat ook wel direct aan de foto’s is te zien. Duidelijk wordt wel dat het gras aan deze overkant beslist groener is. We kunnen ons voorstellen dat iemand met een goedgevulde bankrekening en een honger naar iets unieks hier al snel op uit zal komen. Laten we wel wezen, het is niet alleen het huis dat ’t doet, de plek moet minstens zo goed zijn. Die is hier dus wel aanwezig. De grond wordt overigens verkocht door Aaron Kirman. Een vlugge blik leert ons al snel dat ze bij Aaron Kirman gewend zijn aan heftige prijskaartjes. Interesse, iemand?

beverly hills grond makelaar aaron kirman Pure Luxe beverly hills grond makelaar aaron kirman Pure Luxe

Bron: Aaron Kirman Partners