Jeroen van der Boom heeft zich een lange tijd vermaakt in ’t Gooi, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Maar dat ging niet zonder de nodige heisa. Laten we je even bijpraten.

De 48-jarige zanger bood zijn degelijke villa al aan, maar haalde ‘m al vlug uit de verkoop aangezien zijn huwelijk schijnbaar weer wat beter ging lopen. Blijkbaar niet goed genoeg, want de woning is onlangs al verkocht. Een plottwist, met een behoorlijk lucratieve uitkomst voor van der Boom.

villa

 

De ex-villa van Jeroen van der Boom

Genoeg over de Nijmegenaar. Laten we verder het huis behandelen. En dat is nog aardig wat, gezien het totale woonoppervlak van 511 m2. Binnen die vierkante meters tref je 12 kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. De woning ziet er van binnen én van buiten precies uit zoals je de woningen in ’t Gooi wel vaker ziet: heel modern maar toch met een gezellige uitstraling. Daarnaast zit er een flinke lap grond bij en omringd door bossen, waardoor de nieuwe bewoner genoeg privacy heeft en geen last kan hebben van de wegen rondom de woning.

tuin

Zoals als elk minaal vereiste bij een villa is er een ruimschootse oprijlaan aanwezig, waar de nieuwe bewoner al zijn luxe wagens kan stallen. In de tuin ernaast kan je even een balletje trappen op het voetbalveld en je eventuele kinderen zoet houden op de trampoline. Alleen een zwembad ontbreekt nog, maar daar is nog meer dan genoeg ruimte voor. Check hieronder de resterende foto’s.

Winst geboekt

De ruime woning is natuurlijk niet goedkoop geweest, dus heeft Jeroen van der Boom ervoor gekozen een hypotheek op te vestigen. Toen hij het huis kocht, was deze 2,5 miljoen euro. De woning is nu verkocht voor 3,5 miljoen euro. Met eens snelle rekensom kom je erachter dat hij er dus één miljoen euro winst op heeft geboekt. De nieuwe eigenaar trekt er in mei 2021 pas in, dus Jeroen heeft nog genoeg tijd om al zijn spullen te verhuizen naar Amsterdam, waar zijn volgende huis op ‘m te wachten staat.

Jeroen van der Boom kamer lving Jeroen van der boom