Terwijl 2020 het voor sommigen van ons moeilijk maakt om de huur te betalen, is Wonder Woman Superstar Gal Gadot bezig met de bouw van chique huizen voor haar toch al bruisende vastgoedportefeuille. In haar recente aankopen heeft ze een appartement van 5 miljoen dollar aan zee gekocht dat ooit toebehoorde aan de Thaise filantroop en ex-Miss-Universe Bui Simon.

Het penthouse van Gal Gadot

Het penthouse, dat zich uitstrekt over 182 vierkante meter, herbergt 2 slaapkamers en 3 badkamers. De woning is in een neutraal decor met tarwekleurige hardhouten vloeren en witte muren, en veel natuurlijke lichtinval. Het omvat een step-down woonkamer met een grote open haard en een spannende vloer-tot-plafond muur van glas dat is het absolute hoogtepunt van deze woning. Natuurlijk zijn de ramen mooi, maar in deze gaat het om wat er zich achter deze ramen tentoon stelt.

Andere ruimtes bestaan uit een formele eethoek, een keuken met eersteklas keukenapparatuur, een familiekamer met pluche beige vloerbedekking en natuurlijk een adembenemend uitzicht op het witte water. De woning ligt op korte afstand van het trendy Nobu Malibu restaurant van Larry Ellison, samen met drie andere vergelijkbare units in het complex.

Gal Gadot heeft samen met haar man ook een huis in Israël en een woning van 5,6 miljoen dollar in de Hollywood Hills. De nieuwe aankoop van Malibu maakt een pluche nieuwe aanwinst voor hun vastgoedvloot. De transactie werd door Chris Cortazzo bij Compass van beide kanten afgehandeld, en markeert zeker een goed begin van het nieuwe jaar voor zowel Gadot als Simon!

Het is overigens niet de eerste keer dat we een klasse villa in Malibu voor bij zien komen. We schreven eerder al over de villa van ex James Bond acteur. Die villa was alleen nog net een stapje groter en duurder dan de nieuwe villa van Gal Gadot. Maar ach, wij zouden met beide woningen prima kunnen leven.

Gal Gadot Gal Gadot Gal Gadot Gal Gadot