Ondanks dat motoren een stuk minder snel zijn auto’s blijven het prachtige vervoersmiddelen. Sommige stoere motoren zijn echter een stuk prijziger dan de meeste luxe auto’s. Tijd dus om een kijkje te nemen in de motorwereld en een paar mooie en tevens dure motoren voor jullie op een rijtje te zetten. Wil je liever nog duurdere motoren zien die toch níet op ons verlanglijstje staan? Kijk dan hier.

Honda RC213 VS – € 156.000

Dit is de meest agressieve motorfiets die ooit is geproduceerd door Honda. We kunnen deze motor het best omschrijven als een straatmachine. Deze Honda weegt niet veel maar heeft toch een belachelijk hoog vermogen van 210 pk. De motor is verkrijgbaar in verschillende kleur uitvoeringen, waaronder een rood-wit-blauwe. Een must-have voor de motorfanaten als je het ons vraagt.

Motor

Suzuki AEM Carbon Fiber Hayabusa – € 169.000

Zoals de naam al doet zeggen, is de motor gemaakt met carbon fiber – koolstofvezel. Deze Suzuki is één van de duurste motoren die op dit moment verkrijgbaar zijn en mag zich ook één van de snelste noemen. De motor vermoord niet alleen rondetijden, maar ook bankrekeningen. Voor het forse prijskaartje krijg je wel een prachtig stoer model die de 300 km/uur kan aantikken.

suzuki motor

Ducati Testa Stretta NCR Macchia Nera – € 191.000

De Ducati Testa Stretta NCR Macchia Nera is niet de snelste Ducati die je op de kunt krijgen en ook zeker niet de krachtigste. De agressief ogende machine is juist één van de lichtste leuke motorfietsen die je bij Ducati kunt krijgen. Toch is het een van de duurste motoren ter wereld.

motoren

Ducati motoren staan al jaren bekend als paradepaardjes en dit paradepaartje heeft een paardenkracht van 185. Vooral het uiterlijk van de motor zorgt voor het hoge prijskaartje. Het is een uniek model die ons en veel motorliefhebbers de harten doet laten smelten.

Ducati Desmosedici D16RR NCR M16 – €200.000

Deze Ducati is de duurste motor van 2021 die op ons verlanglijstje staat. De wagen heeft de afgelopen jaren meerdere upgrades gekregen en is nu één van de lichtste en sterkste motoren die er bestaan. De motorfiets is gemaakt met avionica techniek en bestaat uit titanium en aluminium. Deze materialen zorgen ervoor dat de motor enorm licht is maar toch bizar sterk.

ducati

In het beest ligt een 989cc Ducati V4 motor, die de motor tot een topsnelheid van 303 km/uur kan laten bewegen. Een normale 989cc Ducati V4 is verkrijgbaar voor nog geen €70.000, maar de nieuwe RR versie is in alle opzichten vele malen beter. Daarnaast is ook het uiterlijk van de motor iconisch. Wie wil er nu niet op een glanzend felrode Ducati rijden die elke andere motor overbluft?