Gister kwam eindelijk het langverwachte nieuws naar buiten: Erica en Martien Meiland hebben voor bijna €2,7 miljoen een prachtige villa aan de kust van Noordwijk gekocht. Eerder werd al gespeculeerd over de aankoop – waarvan de koopakte overigens op 18 februari al werd ondertekend – die nu eindelijk officieel is. Het stel koopt de villa over van de drummer van Kensington – Niles van den Berg.

Familie Meiland koopt villa in Noordwijk

De villa in kwestie is gelegen in het rustige Sole Miopark – In de villawijk “Zuid-Duinen” – en op loopafstand van de Noordzee en haar stranden. Van den Berg – drummer van Kensington – kocht deze duinvilla in 2018 en betaalde er toentertijd €1,35 miljoen voor. Begin februari zette de drummer zijn inmiddels gerenoveerde stulpje weer op Funda en verdubbelde hij de vraagprijs naar €2.695.000.

Foto: Jaro van Meerten

Het perceel van de villa omvat 805 m² waarvan 327 m² gezien kan worden als woonoppervlak. Er zijn 10 slaapkamers en 4 badkamers, plus nog twee aparte toiletten. Martien en Erica kunnen gaan genieten van een ruime tuin die onderaan de trap vanaf de villa makkelijk bereikbaar is. Er is flink gerenoveerd, vooral aan het interieur en de algehele binnenkant van het huis.

Zo zijn de woonvertrekken voorzien van een in het oog springende massieve eiken parketvloer in Hongaarse punt. Over het interieur valt veel te zeggen, maar chique is het in ieder geval. Vanaf wanneer de Meilandjes er definitief in gaan wonen, is nog niet duidelijk. Het kasteel waar de Meilandjes eerst in woonden is inmiddels onder voorbehoud verkocht. Dit zal naar verwachting ongeveer €1 miljoen gaan opleveren.

Foto: Jaro van Meerten

De locatie van de villa – Noordwijk – is voor de familie Meiland ook ideaal. Zo kocht de dochter van Martien en Erica – Maxime Meiland – samen met haar vriend Leroy ook al een prachtige villa in dezelfde plaats. Met een locatie dicht bij het strand is het een aangename plek om de komende jaren te resideren. Chapeau! Hier zal de nieuwe Audi van Martien prima meekleuren met betrekking tot de woning.

villa meiland

Foto: Jaro van Meerten

noordwijk

Foto: Jaro van Meerten

 

martien

Foto: Jaro van Meerten

Foto’s: Jaro van Meerten