In navolging van Bentley’s bijgewerkte versie van hun trike volgt een nieuw vervoersmiddel voor peuters. Met vakmanschap dat overeenkomt met dat van zijn auto’s, combineert Bentley het ontwerp van de en een kinderwagen, in een loopfiets voor kinderen tot 3 jaar.

Bentley loopfiets

De Britse fabrikant van luxeauto’s heeft nu een nieuw product aan hun portfolio voor kinderen toegevoegd. Maak kennis met de Bentley Balance Cycle, een loopfiets die perfect is om ze te leren balanceren op twee wielen en om te helpen “vertrouwen op te bouwen voor toekomstige avonturen”. Geïnspireerd door het aerodynamische ontwerp van de Continental GT, bestaat de Bentley Balance Cycle uit vier kleuren: paillettenblauw, gletsjerwit, onyxzwart en drakenrood.

Het Bentley-embleem bevindt zich onder het stuur, is op de achterkant van de stoel gedrukt en op het frame geverfd. Het zadel is omwikkeld met eco-leer en er is een koolstofvezelpatroon aan die achterkant voor extra stijl en geribbeld onder het zadel, wat bedoeld is om extra grip te bieden aan de rijder. De handgrepen zijn voorzien van een ruitvormig doorgestikt patroon dat past bij de lederen bekleding van Bentley’s auto line-up.

Meegeleverde items

De fiets weegt slechts 10 kilo dankzij het lichtgewicht frame, de stalen vork en aluminium velgen. Interessant is dat de kleine fiets ook een verstelbare schijfrem voor het achterwiel krijgt, samen met een uniek veiligheidsremsysteem. Voor het bedrag van $495.00 (net geen 410 euro), rijdt je kroost rond op zo’n Bentley Balance Bike.

Bentley loopfiets Bentley loopfiets