De stembussen van de FHM500 zijn inmiddels geopend. Ter ere daarvan hielden onze vrienden van FHM een fotoshoot met Victoria Koblenko. Naast allerlei leuke kiekjes maakten ze er ook een leuke video bij. Op haar twaalfde verhuisde Koblenko met haar familie naar Nederland. Tijdens haar middelbareschooltijd werkte ze mee aan reclamespotjes. Na een succesvolle auditie kreeg Koblenko een rol in Goede tijden, slechte tijden. Maar velen zullen haar ook kennen als WAG van Evgeniy Levchenko.

Fotoshoot met Victoria Koblenko

In 2003 maakte ze haar debuut in de FHM, met een fotoshoot in LA, terwijl ze in 2008 en 2012 op de coverfoto voor haar rekening nam. In het interview voor de nieuwe FHM500, zegt ze daarover: “Die eerste shoot in 2003 werd geschoten in Los Angeles, waar ik voor het eerst was. Die stad maakte me heel onzeker. Aan het eind van die week had ik het gevoel dat als ik er nog een week langer zou blijven, ik ook met een stel nieuwe borsten en lippen thuis zou komen.”

“Waarom ik nu ja heb gezegd? Na een jaar in joggingsbroek op de bank te hebben gezeten, was ik wel toe aan hoge hakken en kanten ondergoed. Ik merkte dat ik die kant van mezelf al een tijd niet had aangeraakt. Je speelt op zo’n shootdag toch een rol. Dat gevoel kan nog wel een paar dagen of weken doorschemeren.”

Dit soort shoots zijn toch altijd wel spannend

Zo’n fotoshoot komt natuurlijk voor iedereen als een glas Dom Pérignon op op je favoriete terras. Ondanks Vicoria’s ervaring voor de camera, vond ze het toch behoorlijk spannend om zo schaars voor de lens te poseren. “Dit soort shoots zijn toch altijd wel spannend. Je moet toch de hele dag je buik inhouden, haha. Maar laten we eerlijk zijn: het is ook een ontzettende verwennerij om op je allermooist te worden vastgelegd door zo’n getalenteerde fotograaf als Roger Neve. Die beelden zijn voor mij geen tweedimensionale plaatjes, ze staan voor verschillende tijdperken uit mijn leven.”

Alle foto’s van de shoot kun je binnenkort bewonderen in de FHM500, die 2 juni uit zal komen. Tot die tijd zal je het moeten doen met de video van de fotoshoot, maar daar valt vast en zeker nog wel even genoegen mee te nemen.