Verhulst is de oprichter en één van de grootste aandeelhouders van Studio 100 is, een veelgevraagde gast in tv-programma’s en entrepreneur. De inkomsten daarvan liegen er niet om. Daarnaast verhuurt hij zijn villa in Saint-Tropez voor een flink som geld. Gooi al die inkomsten in de blender en je kunt een meer dan prima penthouse op de kop tikken. En dat is dan ook exact wat de 53-jarige heeft gedaan.

Anwerpse penthouse van Gert Verhulst

Buiten het feit om dat de mediawereld op z’n gat lag, zat Verhulst er warmpjes bij. Toch heeft hij het afgelopen jaar ook behoorlijk wat geld zien verdampen. Dankzij de gesloten theaters en pretparken draaiden hij en zijn partner zo’n 30 miljoen euro verlies. Maar dat weerhield de Belg er niet van om flink in de buidel te tasten voor een weelderig penthouse.

Zijn nieuwe woning heeft hem ruim 1.1 miljoen euro gekost, maar we moeten eerlijk toegeven dat het erg mooi is. Het is misschien niet zijn villa die je kan huren, maar het penthouse van Gert Verhulst mist niks. Het penthouse heeft een woonoppervlakte tussen de 163 en 234 vierkante meter en telt drie slaapkamers.

Het is gelegen in de Antwerp Tower. Te vergelijken met de Amsterdamse Pontsteiger, maar dan bij onze zuidburen. Op de bovenste verdieping heb je een mooi uitzicht over de stad. De appartementen verschillen qua oppervlakte en dus ook qua prijzen. Het goedkoopste aanbod van nu staat online voor € 425.000.

Serenity luxueuze penthouses

Maar de showbizz-Belg neemt daar geen genoegen mee en mikte op het duurdere segment. En dat was raak. Hij liet zijn oog en portemonnee vallen op de ‘Serenity luxueuze penthouses’. Deze luxere varianten bevinden zich op de 24e tot de 26e verdieping en leveren logischerwijs en schitterend uitzicht over de Belgische diamantstad.

Kijk op de site van Antwerp Tower voor meer informatie en foto’s van het illustere bouwproject.