De zorgvuldig samengestelde autocollectie van Post Malone, artiestennaam van Austin Post, krijgt er een nieuwe familielid bij. En wat voor een. Hij liet zijn ogen vallen op een speciale Ford GT,  tweede generatie. Behalve dat het een echt autowonder is, is de supercar een bewijs dat Malone een van de meer veeleisende autoverzamelaar is, wat overigens ook geld voor zijn horloges.

De nieuwe bolide van zanger Post Malone

Recent hield hij de gemoederen bezig met zijn diamanten tand, ter waarde van 1,6 miljoen dollar. Nu, iets meer dan een maand late, deelt hij een afbeelding van zijn nieuwste aanwinst op Instagram, slechts enkele dagen nadat hij zijn publieke debuut maakte in een video die door TheStradman op YouTube werd geplaatst. In de video nemen de populaire autovlogger, en de vader van de rapper, kijkers mee op een rondleiding door de subcollectie van alle witte voertuigen van de zanger. Waaronder de eerste Shelby F-150 Super Snake, een Lamborghini Aventador SV Roadster, een limited-edition Bugatti Chiron en uiteraard de nieuwe GT.

Naast de volledig witte set met vier voertuigen, is de zanger ook de trotse eigenaar geweest van een van Hennessey’s supercharged VelociRaptor 6×6’s en een één-van-drie McLaren Senna XP “Master of Monaco”-editie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @postmalone

Ijswitte Ford GT

Het contrasterende Frozen White-over-Dark Energy-kleurenschema van de GT geeft zijn ultra-aerodynamische carrosserie een nog moderner uiterlijk dan voorheen, vooral wanneer de auto in de Race-modus wordt losgelaten.

Even opmerkelijk is de 3,5-liter EcoBoost V-6 die de machine met het midden van de motor achterin aandrijft. Gekoppeld aan een zeventraps automatische transmissie met dubbele koppeling die vermogen aan de achterwielen levert, is het in staat om 647 paardenkracht en 550 Nm koppel te genereren. Dat zorgt voor een 0 naar 100 kilometer acceleratie binnen nog geen  minder dan drie seconden 348 km/h.