Aan de kust in Zandvoort, in het noorden van het dorpje Bentveld, staat een heus zwempaleis in de etalage. Het heeft alles waar je bij een woning op zit te wachten: een zonnige kavel, meerder slaap- en badkamers. een zwembad en maar liefst 5 ruime woonlagen.

Villa in Zandvoort staat te koop op Funda

Bentveld is een klein dorp dat ligt in de gemeenten Zandvoort en Bloemendaal, met net iet smeer dan 1000 inwoners. De villa ligt pal tegenover het natuurgebied en is te betitelen als een moderne vrijstaande residentie met een guesthouse. Qua architectuur doet het ons een beetje denken aan deze Brabantse designvilla, maar die kost met een prijs van €4.800.000 behoorlijk wat meer.

Zandvoort-4

Deze woning van 542 m² in Bentveld blinkt echter uit op andere vlakken. Vooral het verwarmde zwembad moet de woning aan de man brengen, en dat weet de makelaar maar al te goed. De villa geeft in z’n totaliteit een mooi zicht vanwege de vele raampartijen en openslaande deuren, maar ook vanbinnen ligt het er ook erg smaakvol bij. De vijf woonlagen zijn te betreden middels een centrale, glazen lift.

Gasten kunnen hun auto parkeren achter het riante hekwerk. Er is genoeg parkeergelegenheid op het terrein en in de dubbele garage. Maar dat zal je niet verbazen zodra je te horen krijgt dat het om 4.192 m² perceel gaat. Op de eerste verdieping vind je de huiskamer met grote raampartijen en openslaande deuren naar het terras en de tuin, wat overgrens ook ons favoriete gedeelte van de woning is. Elders zul je hier een op maat gemaakte woonkeuken aantreffen en een van de zes slaapkamers.

Vraagprijs van de kustwoning

Op de benedenverdieping zijn er naast een studeerkamer, inbouwkast en wijnkelder nog twee slaapkamers te vinden. In het guesthouse is een flinke kamer met een modern keukentje te vinden. Ook is er een badkamer te vinden. Als geïnteresseerde kun je via Funda terecht bij PUUR* Makelaars Bloemendaal. Zij kwamen samen met de eigenaar op een vraagprijs van €3.400.000. Wees er snel bij, want reken maar dat de interesse hoog is.

Zandvoort Zandvoort